時政擂台

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

乜香港有妓者架?點解我地淨係見到暴徒、恐怖分子同識影幾幅相嘅暴徒?

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我經常见到暴徒被拋完催淚彈後,仍不肯散去,還天天指控警方濫捕!

別墅

回覆樓主:

係要撐

男爵府

Samgor10 發表於 19-10-21 02:42
有冇撐警嘅人解釋下佢哋嘅行為?擺到明係記者著哂反光衣,離十幾米遠企定定嘅情況下,無端端就扔粒催淚彈出 ...

樓主係咪多方面睇,係人都知記者只會影警察做過d乜,你都要記住,記者一除衫就係暴徒,深黃,之前有片睇得好清楚,個記者比件記者衫暴徒著,毀地鐵,放火,你吾出黎講,獨眼女件事d記者暴徒入曬警察數,而家個女仔無親口講過係由警察做呀,理智分析下啦,係咪要再盲信暴徒,記者

水晶宮

1314625 發表於 19-10-21 06:17
什麼都是警察錯,解散警隊吧,提早一國一制,由武警接管吧!

同意,啲曱甴最想係咁,快啲成全佢地啦

大宅

睇新聞啦晒氣,「記者」有講原因嫁

大宅

有冇撐警嘅人解釋下佢哋嘅行為?擺到明係記者著哂反光衣,離十幾米遠企定定嘅情況下,無端端就扔粒催淚彈出 ...

鏡頭外你又知有冇暴徒嗎?記住黑記鏡頭只影警察

大宅

super_aries 發表於 19-10-21 07:49
炸咗個香港就差吾多,沒得救

係架,暴徒打人、掉汽油彈、插頸,都仲有大把人支持,警察拉人就被話濫捕,香港真係無得救架⋯⋯⋯

男爵府

撐,會繼續撐警察!!!香港警察加油!!!

大宅

PacoMum 發表於 19-10-21 07:45
咁仇警既人又解釋下,幾個警察乜都無做,收工想上車,大班人包括記者圍住佢地丶影住佢地,大聲挑釁,大叫 ...

男爵府

回覆樓主:

支持香港警察!!!

男爵府

回覆樓主:

足四個月,我由第一日開始睇,我睇到香港警隊㸃做嘢,我也睇到黑媒㸃做嘢,
睇完哂全部資料,我得出一個結論:

*香港警隊真係盡哂力去保護市民;
香港黑媒真係出盡力去保護暴徒!*

你係香港市民,你㸃選擇?!

ozo_123    發表於 19-10-21 12:55

男爵府

joeyjoey223 發表於 19-10-21 06:23
解釋?
擺明係記者又點?記者同暴徒有咩分別?
x2

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

未有黑衣人? 我見到有喎 但暴徒唔一定係黑衣 又或者噴正藍水換衫都得唧 記者淨係影警察就梗係乜人都睇唔到啦

修例風波:旺角示威者聚集氣氛緊張 凌晨3時散去

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191021/bkn-20191021000114186-1021_00822_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

禁止訪問

子爵府

你解釋完示威搶刧打市民非禮市民勒索破壞交通燈放火⋯畜牲行為你都支持至學人問嘢啦

伯爵府

做得戰地記者就預咗。

黃背心就是記者?
其實係曱甴暴徒。。。。。小朋友,你太天真啦

侯爵府

開心吸收勳章

根本班黑衣吾出黎破壞, 燒銀行, 打爛港鐵, 大家可以過一個平靜既星期天, 本末倒置.

伯爵府

Zenia 發表於 19-10-21 02:49
有頭盔都慘,响正頭頂爆好大聲。

乜你無出去支持暴徒呀

真係身體最誠實

伯爵府

澳洲記者都鬧香港班傳媒專登扭曲事實:

https://www.facebook.com/RobertOvadiaNews/

自己入去睇, 成班黑記

首頁
12345...10

尾頁

跳至