時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

佐敦道d交通燈都冇晒

男爵府

龍貓車 發表於 19-10-21 04:34
好心痛,成條路都係欄杆,磚頭,d中資鋪頭被破壞晒(中銀,建行,miniso, 吉野家等等……),周圍都係黑色噴 ...

人禍惨過天災!
天災都會停下...一野破壞可重建!
而家人禍;係無得重建住!!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

mizuho 發表於 19-10-21 08:42
廢唔廢更多係首長本身嘅能力+背景。林鄭係AO出身,冇商業觸覺嘅培訓。在政府做AO、EO執行力足夠就可以,但 ...

所以林鄭係千年老二 , 揸 fit 人唔啱佢 , 而家坐咗上去 , 騎虎難下等夠鐘 , 班手下又係濫竽充數等出糧數銀紙

男爵府

林鄭呢個無能做府 只有全個警隊獨力在支撑住香港'

大宅

worthy 發表於 19-10-21 07:41
原本支持政府,但而家真係失望,好似乜都做唔到,只叫警察去擋,警察有乜辦法唔乞人憎吖!

泛民成班正“ ...

我已經唔會出席呢啲所謂既gathering,就系怕點都講到,唔想反面。同埋真係好不恥佢哋既歪理

大宅

願望石 發表於 19-10-21 06:19
唉 我地D小市民重可以點 個個星期六日都出黎發顛放火 我覺得我就心理變態架啦 :naug ...

我覺得自己活在一個大精神病院,好像得我地係清醒咁。
我要強力DDT...

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

eric246810 發表於 19-10-21 15:19
香港是有很多低智商的人,他們沒有深度思考能力,被一個又一個的謊言煽動,支持革命。 香港正步入低智商社 ...

條臭八婆,舉報佢

首頁

尾頁

跳至