自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kurocat 發表於 19-10-21 22:07
如果55,去退休都好

45歲樓下先可以申請
放下自在

侯爵府

去安樂死幾好, 之後埋係個度對住個靚境. 住應該頂吾到幾耐

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

去玩吓就得,移民真係唔多啱

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

旅行去體驗下寧靜生活就OK
要長住咪攪, 悶都悶死, 仲要死左都無人知0個隻

大宅

chloe2018 發表於 19-10-21 17:04
玩幾日就好hea好舒服,呢種地方估計你一日除咗8個鐘訓覺之外15個鐘都只有上BK!到時百萬積分唔係一個夢! ...

笑爆

水晶宮

玩幾日就好hea好舒服,呢種地方估計你一日除咗8個鐘訓覺之外15個鐘都只有上BK!到時百萬積分唔係一個夢! ...

大宅

形容得好正

珍珠宮

chinatea 發表於 19-10-21 21:50
亞女去住一年我去搵佢去過5日,講真去遊下放鬆下幾日都ok架,靜到唔多見到人,D人動作仲慢過印尼妹,一凍D,搵多 ...
好静…靜到耳鳴。。。
Hea 幾星期OK,移民揾唔到食吽臭悶c人

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

呢個計劃係俾瑞士人同埋有瑞士permit c 既人. 有本事響瑞士拎到10年工作簽證既後生仔女應該唔想響呢d 地方住.

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

紅紅綠燈 發表於 19-10-21 21:13
我以前都去過hea幾星期,自己都幾鍾意喺嗰度生活,不過嗰邊主要講德文同法文,我兩樣都唔識,唔係我會申請 ...

侯爵府

cattz288 發表於 19-10-21 22:32
45歲樓下先可以申請

咁45歲去要冇錢喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TingTing 發表於 19-10-22 02:42
好静…靜到耳鳴。。。
Hea 幾星期OK,移民揾唔到食吽臭悶c人

笑死! 全村得240人
放下自在

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 TingTing 的帖子

我幾日已經想走,我女去訓練,我一個人食同行,初初見到佢地D屋外裝飾真係靚影好多相,第3日訓醒個心已經覺得悶,出街行想買野計計下又覺得貴,又溝通得唔好,有日突然想食炒米粉,最後都係買左朱古力.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至