自由講場

跳至

首頁
12345...42

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

hudsonchui 發表於 19-10-21 12:44
今晚會睇,呢套係唯一一套喺十點半我想追看嘅節目

期待左好耐

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

題材係好的

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

syne403 發表於 19-10-21 12:41
今晚開始做,估下陳貝兒會唔會又喊
其實佢外型同條件都好得,希望佢早日搵到真愛

會睇
我諗佢應該眼濕濕
最想睇男男那一集
月光很美麗☺

男爵府

佢經歷過婚姻失敗,可能未必咁易再接受另一段感情,人地可能覺得一個人自由自在想點就點仲開心呢,同埋我記得佢係信佛食齋,應該都係隨緣既性格

大宅

2019新春慶豚圓

有興趣睇

男爵府

蘋果姐姐^_^ 發表於 19-10-21 12:42
我都希望距可以找到真愛。
其實咁好條件,點解揾唔到另一半呢?應該好多人追先系
...
同佢相處過朋友話佢好港女格,要求多多,佢成4張野仲想要個浪漫有型男人(最好洋人),你話點會多人要?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

...

可能經歷第一段婚姻失敗,唔係咁易入情關。

大宅

2019勳章

小源 發表於 19-10-21 14:50
同佢相處過朋友話佢好港女格,要求多多,佢成4張野仲想要個浪漫有型男人(最好洋人),你話點會多人要?
...

仲有佢覺得同佢唔同level嘅人就睇唔起人!讀書時已經係咁!佢嘅格唔係人人頂得順囉!

ic34    發表於 19-10-22 11:31

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

今輯最後一輯,今晚開始支持下

男爵府

黐孖妹 發表於 19-10-21 14:58
仲有佢覺得同佢唔同level嘅人就睇唔起人!讀書時已經係咁!佢嘅格唔係人人頂得順囉!
...
係美孚見過佢真人,好高架,應該有1米7不過好瘦,望人時眼向上

男爵府

回覆樓主:

今晚想睇。頭5集非洲系列。嫁去非洲既真係好勇。好堅。

大宅

2019勳章

小源 發表於 19-10-21 15:17
係美孚見過佢真人,好高架,應該有1米7不過好瘦,望人時眼向上

唔係講高度嘅level呀 係佢覺得唔夠佢叻就唔so 你囉!

男爵府

黐孖妹 發表於 19-10-21 15:23
唔係講高度嘅level呀 係佢覺得唔夠佢叻就唔so 你囉!
我知呀,係講佢覺得自己高高在上,無論條件定身高其他人無得同佢比較只有佢揀人

大宅

2019勳章

小源 發表於 19-10-21 15:27
我知呀,係講佢覺得自己高高在上,無論條件定身高其他人無得同佢比較只有佢揀人

...

完全同意

男爵府

2019勳章

小源 發表於 19-10-21 15:27

...
EXACTLY!

大宅

回覆樓主:

工作上接觸過佢,我諗性格係主因

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

期待ing

男爵府

...

性格好重要。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

期待