自由講場

跳至

首頁
34567...42

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

今集個女主角好勇
連水都係黃色
我自問幾愛都無咁大既勇氣。

子爵府

尼日尼亞如果有門路可以搵到好多錢的
我有同事係from 尼日尼亞,佢話等於以前的大陸

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

raicherry 發表於 19-10-21 14:38
佢經歷過婚姻失敗,可能未必咁易再接受另一段感情,人地可能覺得一個人自由自在想點就點仲開心呢,同埋我記 ...

工作上遇過佢...係一個非常難頂既女人

大宅

yuenloklok1 發表於 19-10-21 23:26
do姐成日叫C君做垃圾,我覺得好侮辱人

節目效果姐。藝人私下嗰面有d真係醜陋到你唔信

子爵府

完全唔覺得陳貝兒靚,太瘦,骨杉杉咁。。。個樣仲好串!感覺上作狀。。就咁睇都似麻煩要求高難相處既人

男爵府

michelin888 發表於 19-10-21 13:12
題材係好!不過主持超唔掂!成日無厘頭喊!呢樣已經趕客!

我完整一集也沒看過,吾明点可能做到三輯,悶爆,提早關電視!

大宅

yuenloklok1 發表於 19-10-21 23:26
do姐成日叫C君做垃圾,我覺得好侮辱人

我覺得do姐同農夫好有火花。do姐本身係有教養嘅人,農夫又搞笑,睇得出佢地係真係玩得開心。反而肥媽同6號就真係極難頂。

緣份的天空    發表於 19-10-24 10:06

別墅

回覆樓主:

個節目幾好,不過個主持趕客

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

昨晚看了節目介紹、但可唔可以找些俊男美女?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

貝兒感性到好over...我明白佢離左婚,但有時太無限放大自己失婚咁,好感懷身世咁。兩個人婚姻出問題,唔係單方面。

大宅

2019新春慶豚圓

camanbi 發表於 19-10-22 00:31
完全唔覺得陳貝兒靚,太瘦,骨杉杉咁。。。個樣仲好串!感覺上作狀。。就咁睇都似麻煩要求高難相處既人
...
X 2

男爵府

回覆樓主:

嫁去尼日利亞嗰個真係好勁, 嗰度治安又唔好,啲人又窮,雖然佢住果區安全,但衣食住行都冇樣好,佢真係好愛好愛好愛佢老公,有小朋友都帶去呢啲地方,正常應該搵個好既環境比小朋友成長囉

wcpcelia    發表於 19-10-22 09:25

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章

難離難捨 發表於 19-10-22 00:00
節目效果姐。藝人私下嗰面有d真係醜陋到你唔信

不如你開個topic 講吓佢哋嘅真面目呀,好想知

複式洋房

syne403 發表於 19-10-21 12:41
今晚開始做,估下陳貝兒會唔會又喊
其實佢外型同條件都好得,希望佢早日搵到真愛

貝兒無可能唔喊

大宅

2019勳章

chocolatebean 發表於 19-10-21 21:58
回覆 難離難捨 的帖子

佢性格肯定係大問題啦!睇唔起人,超難服事,佢離婚,冇拖拍一d都唔奇 ...

接觸過,完全同意,睇唔起人,使人唔使本,所以我覺得係佢性格問題,佢離婚我都唔詫異。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

CassandraYoung 發表於 19-10-22 01:57
個節目幾好,不過個主持趕客

x 2

男爵府

回覆樓主:

尼日利亞人妻真係堅。無小朋友就ok.有小朋友比我留係香港。始終香港教育好。
訪問小朋友。阿哥想係香港唔-想留係到咁
但係香港。老公又無機會發展。

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

41009022009 發表於 19-10-22 08:15
尼日利亞人妻真係堅。無小朋友就ok.有小朋友比我留係香港。始終香港教育好。
訪問小朋友。阿哥想係香港唔- ...

真係好勁, 比我就頂唔順, 好似坐監咁

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

matcha-moo 發表於 19-10-22 01:15
我覺得do姐同農夫好有火花。do姐本身係有教養嘅人,農夫又搞笑,睇得出佢地係真係玩得開心。反而肥媽同6號 ...

係喎 do姐真係 , 佢地真係好夾

侯爵府

2019新春慶豚圓

大力大力 發表於 19-10-22 05:23
昨晚看了節目介紹、但可唔可以找些俊男美女?
最靚係之前法羅群島那ㄧpair.

首頁
34567...42

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊