時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

曾經相信桂民海、銅鑼灣書店股東比強力部門拉返去,自從痴膠花革命後,發現為抹黑大陸、警察可以咁去到幾盡,老屈老作無所不用其極,非人類思維嘅卑劣手法,令我對人生歡政治觀有翻天覆地的改變

侯爵府

BK Milk勳章

老翻太太 發表於 19-10-21 14:19
曾經相信桂民海、銅鑼灣書店股東比強力部門拉返去,自從痴膠花革命後,發現為抹黑大陸、警察可以咁去到幾盡 ...

佢哋舖路令人反中 ⋯ 得個講又唔比證據

大宅

2019勳章

回覆樓主:

我現在比較相信銅鑼灣書店事件,同雞蟲Simon類似

男爵府

siujanjan 發表於 19-10-21 14:21
佢哋舖路令人反中 ⋯ 得個講又唔比證據

係,永遠都係任佢up, 死無對證,立自己於不敗之地

子爵府

咪好囉, 可以更了解自己的國家, 以前一直比人呃透了

伯爵府

曾經相信桂民海、銅鑼灣書店股東比強力部門拉返去,自從痴膠花革命後,發現為抹黑大陸、警察可以咁去到幾盡 ...

64也一樣,現在明白真相。

SIRIABABY    發表於 19-10-21 21:14
小詠    發表於 19-10-21 16:17
Friday    發表於 19-10-21 15:09

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

子爵府

kwclau 發表於 19-10-21 14:24
我現在比較相信銅鑼灣書店事件,同雞蟲Simon類似

又一平反, 之前已經有人話佢根本是在深圳被拉的

翡翠宮

2019新春慶豚圓

我一路唔係好信, 笠左又番到黎先神奇.

釘書健果單重好笑, 打你啊, 打得咁少, 重淨係打前面個肚位置, 打人會唔打要害, 你睇暴徒野野攞命咁先係打人囉.

補充內容 (19-10-21 14:41):
你話人口/活姐織販賣我就信有.

大宅

如果真係夾人返去,好多垃圾比人夾走左啦!習爺唔係傻,垃圾唔好收!

今次痴膠花革命完全平反中國給大部分香港人的印象。

大宅

我一直都唔相信,要夾就唔會在俾你落翻嚟 唱衰距。常識去諗。 要距直接消失。警告埋距屋企人,敢報就成家消失。 記得 外國興 暗殺,美國暗殺唔少破壞自己利益既人,包括外國d大臣。

複式洋房

如果係真就好,麻煩夾晒班垃圾返去,還我寧靜和平的香港
DA DA Lee

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

樓主心水清

子爵府

我其實想係真,咁唔該佢地夾哂D暴徒去勞改

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

果間書店本身都其身不正, 早就唔信佢啦

男爵府

仲有,當年李波,桂民海拍左兩三條片澄清佢地係自願回內地協助調查,班人死都話人地係被自願、被迫,點都唔信不停製造陰謀論,情況同今日彥琳事件一模一樣,死都要話琳琳被謀殺,阿媽係假扮,阿媽收左錢人間蒸發

伯爵府

老翻太太 發表於 19-10-21 15:12
仲有,當年李波,桂民海拍左兩三條片澄清佢地係自願回內地協助調查,班人死都話人地係被自願、被迫,點都唔 ...

反對派如何的無恥,現在一一現形。

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

大宅

以政治家思維去諗,可能係會咁做嘅,不過唔知點解,因為我唔係政治家。用番普通市民思維去諗,small potato就不值搞咁多野,大人物咩,就不可以咁明目張膽,結論……攞黎講。

大宅

唔該夾晒泛民班妖孽先啦

大宅

以前我會半信半疑!而家我知道好多嘢係:黑媒想你信乜嘢就會作乜嘢!

珍珠宮

我以前信, 回大陸會比人割左D內臟, 而家人大左先知無可能, 求其搵個地方割又無好好消毒, 根本偷左個器官出來都無用, 至少都要去無細菌的房間啦.....

我身上流著勇士的血, 不畏懼, 不退縮, 寧死不屈

反對所有暴力, 香港是我家不容破壞

首頁

尾頁

跳至