自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

今日突然心口翳痛,但因為無暈同無呼吸唔順就照返工,但而家好似有重物壓住心口咁…

放工去睇急症

大宅

深呼吸

別墅

可能血壓問題,快點睇醫生啦...

水晶宮

可以等到放工先睇,其實唔算係急症

JM係咪壓力大?

翡翠宮

lammmm16 發表於 19-10-21 14:22
今日突然心口翳痛,但因為無暈同無呼吸唔順就照返工,但而家好似有重物壓住心口咁…放工去睇急症
...

係咪壓力大放鬆啲

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日突然心口翳痛,但因為無暈同無呼吸唔順就照返工,但而家好似有重物壓住心口咁…放工去睇急症
...

太唔舒服就提早去急症室睇睇
保重
月光很美麗☺

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無事無事

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 lammmm16 的帖子

附近有冇藥房,買盒救心丹食兩粒仔舒緩下先啦.
<br><br>

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

即入急症
勿遲疑.

有無心燒心感覺?

大宅

回覆 李露眉 的帖子

又無火燒心, 但心口痛伴隨想嘔....

男爵府

lammmm16 發表於 19-10-21 14:44
回覆 李露眉 的帖子

盡快睇醫生

大宅

...

為何不即刻去

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

入私家急症好d!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

仲等放工
依家好去

侯爵府

回覆樓主:

http://www.ha.org.hk/visitor/ha_visitor_index.asp?Content_ID=235504&Lang=CHIB5

可以睇下邊間比較少人

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

即刻去,唔好等放工,驚係突發性心臟病

洋房

真係唔好拖,可以早D去就盡早

大宅

回覆 lammmm16 的帖子

無事的

伯爵府

lammmm16 發表於 19-10-21 14:44
回覆 李露眉 的帖子

去睇下,個胃本身有無唔舒服

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊