時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Cmeneko1201 發表於 19-10-23 12:12
回覆 超級特務 的帖子

我覺得江sir中文好好,英文都愈講愈有自信同進步利申:江sir fans

黑記技倆比班大sir睇穿晒喇! 之前就一直守, 家下改為攻! 即刻醒晒!

大宅

2020勳章

cattz288 發表於 19-10-23 12:23
黑記技倆比班大sir睇穿晒喇! 之前就一直守, 家下改為攻! 即刻醒晒!
...

之前好似係咪副處長出席記者會又被問過期催淚彈問題,佢5慣黑記技倆,差d 踩左入個陷阱度,好彩江sir熟晒黑記技倆,即刻補穫,如果5係黑記第二日又大造文章

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

小倩 發表於 19-10-22 00:59
送俾你

真心講,答得好好,字字珠璣得嚟又特別,重點係不温不火。

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Cmeneko1201 發表於 19-10-23 12:28
之前好似係咪副處長出席記者會又被問過期催淚彈問題,佢5慣黑記技倆,差d 踩左入個陷阱度,好彩江sir熟晒 ...

可否講多少少 或邊日我自己睇返

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

之前班曱甴想拉心籠少數族裔,
睇完印巴籍莫SIR咁正氣,
睇怕都死咗條心!

男爵府

Cmeneko1201 發表於 19-10-23 12:12
回覆 超級特務 的帖子

我覺得江sir中文好好,英文都愈講愈有自信同進步利申:江sir fans

江sir 好野!

大宅

2020勳章

Onlok 發表於 19-10-23 16:38
可否講多少少 或邊日我自己睇返

無記錯係14/10,有錯請指正

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 19-10-21 17:07
卓sir好正! 一句尋日行動我覺得沒有問題! 我都等緊暴徒既道歉!
...

版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

埋位啦眾Mrs Kong Mrs Tse

大宅

小倩 發表於 19-10-28 16:12
埋位啦眾Mrs Kong Mrs Tse

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

頂個女人邊個黎 咁無禮貌既
妓者係唔同D

伯爵府

2020勳章 貓狗褓姆 BK Milk勳章

小豬澄 發表於 19-10-28 16:27
妓者係唔同D

終止得太好
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

大宅

妓者係唔同D

邊間傳媒

版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

妓者係唔同D

無線收音好差,好大段聽唔到
噚晚被扯豬咀記者係港台嘅
我估係RTHK

大宅

回覆樓主:

呢條8婆唔諗吓邊個用鐳射筆照警察先 而家警察頭盔要用反光紙痴住面罩都係拜你班曱甴所賜

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

mmk 發表於 19-10-28 16:38
呢條8婆唔諗吓邊個用鐳射筆照警察先 而家警察頭盔要用反光紙痴住面罩都係拜你班曱甴所 ...

嘩,好恐怖

子爵府

2020勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 lemontea520 的帖子

即時終止明智啊, 一陣佢癲起上嚟走去擒阿SIR就大件事

大宅

cyyiu 發表於 19-10-28 16:44
嘩,好恐怖

癲婆係有樣睇

版主

lemontea520 發表於 19-10-28 16:28
終止得太好

5點重啟,埋位

版主

mmk 發表於 19-10-28 16:38
呢條8婆唔諗吓邊個用鐳射筆照警察先 而家警察頭盔要用反光紙痴住面罩都係拜你班曱甴所 ...

好似唔係第一次上鏡

首頁

尾頁

跳至
熱門主題