6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

BB 10月頭鼻塞,之後變左鼻水倒流,睇左第一次醫生,聽肺冇野,比左D收鼻水藥水,但食完藥冇好轉,再睇左第二個醫生,醫生話氣管有痰,開左D 氣管擴張藥水,食左好左D,但食晒又咳返,仲發現有少少扯蝦聲tim,但佢又食到痾到,有冇jm試過咁?有冇邊個醫生推介?好唔想佢再食西藥呀

大宅

2019勳章

22four 發表於 19-10-22 13:02
BB 10月頭鼻塞,之後變左鼻水倒流,睇左第一次醫生,聽肺冇野,比左D收鼻水藥水,但食完藥冇好轉,再睇左第 ...

試下猴棗散

子爵府

2019新春慶豚圓

猴棗末,對咳同痰都好好
猴棗散係1x%猴棗+中藥
猴棗末100%猴棗
點揀你自己決定

我係溝少少水,用針筒餵

複式洋房

我B 之前氣管炎,睇左第三個醫生先好,之前2個只係話佢普通感冒,第三個醫生d藥一食立刻好轉,可以再睇下有冇好d既兒科

複式洋房

BB 10月頭鼻塞,之後變左鼻水倒流,睇左第一次醫生,聽肺冇野,比左D收鼻水藥水,但食完藥冇好轉,再睇左第 ...

如bb咳了那么久一定要找出原因。虽然有打疫苗但他们还是可染到百日咳等病菌。所以一定要跟进。

別墅

多謝各位意見~
猴棗末我之前試左過,食左幾日有d改善,但唔食又黎過,依家朝早就冇點咳,係凌晨訓訓下突然狂咳,但咳完佢又訓返

哩個星期六會去打針,到時唯有再問下醫生啦

洋房

https://youtu.be/jsrL5KgEG0Y
有無試過感冒油? 好好用

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 summoyanjane 的帖子

我係網上店買左了~不過未收貨~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊