自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

樓主,真心覺得你整得仲勁過出面食

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wcandtt 發表於 19-10-22 14:17
買左條八斤油甘魚,原盒原條from日本,極新鮮,膽粗粗睇 YouTube 原條魚點起刺身,最後用左90分鐘。

老板 ...

嘩! 堅
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

勁啊

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wcandtt 發表於 19-10-22 15:36
佢d同事和朋友,有部份人有我Facebook ,我老公話講講下工事,對方會問佢昨晚嘅豬扒好唔好味
...

好溫馨

放下自在

複式洋房

回覆樓主:

寶寶心裡苦但寶寶不說

水晶宮

大力大力 發表於 19-10-23 13:20
x 2

大力兄,話時話,我仲有整你教我哋嘅燒肉,簡直永垂不朽!

水晶宮

whywhite22 發表於 19-10-23 14:03
樓主真係超勁,你一有傑作就發上嚟,我哋冇得食,睇下都開心

其實我整好多嘢,不過無乜特別就唔post, 費事悶親你地

水晶宮

kittymickey1688 發表於 19-10-23 14:05
勁呀比得上餐廳
以為係餐廳出品

味道,我覺得一定唔會差過餐廳,因為夠新鮮。

但用的餐具係西式,有d唔夾,這裏要扣分,如果我家中有位,我一定會買㗎,襯返個氣氛,可惜家中好細,冇位放la

要努力買六合彩

水晶宮

回覆樓主:

嘩嘩嘩
太犀利

男爵府

回覆樓主:

大宅

請問紫菜杯邊到可以買到?謝謝

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

親子王國15週年勳章

超勁!可以開私房菜

大宅

wcandtt 發表於 19-10-22 14:17
買左條八斤油甘魚,原盒原條from日本,極新鮮,膽粗粗睇 YouTube 原條魚點起刺身,最後用左90分鐘。

老板 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至