潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

babyislove 發表於 19-11-1 06:41
見到有代購small puzzle sand/black
$14350

個價錢好吸引

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

babyislove 發表於 19-11-1 06:43
無咗底四條釘我都唔考慮

咁重要

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

HALOYVONNE 發表於 19-11-1 08:15
個價錢好吸引

版主早啲出現就好啦我就唔使買貴咗

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cindy618 發表於 19-11-1 12:53
咁重要

咁如果荔枝皮冇四粒底都冇所謂嘅

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

appleyuen 發表於 19-11-1 13:30

所謂牛皮,都有輕微紋路嘅

珊瑚宮

appleyuen 發表於 19-11-1 13:30

荔枝皮係咪只有淨色?

瑪瑙宮

cindy618 發表於 19-11-1 13:46
荔枝皮係咪只有淨色?

咁我又唔知喎

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

手抽或咩高啲時 會見到四粒釘 係靚好多 宜家又冇咗啲寬肩帶 新版冇以前咁靚

瑪瑙宮

xsyu 發表於 19-11-1 14:05
手抽或咩高啲時 會見到四粒釘 係靚好多 宜家又冇咗啲寬肩帶 新版冇以前咁靚
...

我都覺得冇咗條寬帶真係冇咁靚

珊瑚宮

xsyu 發表於 19-11-1 14:05
...

agree

珊瑚宮

appleyuen 發表於 19-11-1 14:06
我都覺得冇咗條寬帶真係冇咁靚

agree

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Agree 不過荔枝皮mixed colour 都好靚呀!我指袋身同手提handle唔同色。

版主

2019新春慶豚圓 大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

appleyuen 發表於 19-11-1 13:29
版主早啲出現就好啦我就唔使買貴咗

我昨天早上先見到,已即上嚟通知大家
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

2019新春慶豚圓 大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

cindy618 發表於 19-11-1 12:53
咁重要

否則個底D皮好易刮花,唔想就住用
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

子爵府

babyislove 發表於 19-11-2 09:17
我昨天早上先見到,已即上嚟通知大家

which store? can pm ma?

大宅

回覆樓主:

諗緊medium or small

男爵府

jui 發表於 19-10-24 21:55
阿囝係英國同我買

請問邊度買?價錢係退稅後?

瑪瑙宮

回覆樓主:

原來hannah會員再有9折都係15500,早知我唔使搵代購買啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

Doreenbb 發表於 19-10-29 19:11
回覆 littlefire 的帖子

英國買幾$,12有同事去

加咗價£1850

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊