自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

牛年勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

老實講,你仲爭嚟做咩?這個人邊忽值呢?

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

其實咁都好吖,依家認清事實,趁後生仲可以搵第二個伴侶重新振作,咪等佢臨老入花叢你都5、60先嚟咁仲痛。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 13:47
我覺得35已經大了

35好後生啫

大宅

早走早著!佢散左搵返你你唔好理佢呀!

侯爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:18
係呀,第三者話佢地而家好開心,問我地當時熱戀期有幾耐,我同佢講,我同佢初初一齊時,一定比你仲要溫馨 ...

你同佢講係無說服力,你自己都唔放手,後生女點會聽你。有時好多事你自己睇唔通,這男人既無財亦無信,你小產無耐就識個後生女,就算呢個肯走,你真係以為貼錢可走落去?

大宅

其實個(emoji)妹入世未深,話唔定過多幾個月或者1-2年就飛左佢。

珍珠宮

生命麵包 發表於 19-10-23 12:20
呢一個星期,我真係好痛心,我決定離開,但我真係唔知點樣放開

我諗你好捨得地拋棄個男人
個第三者見到仲驚
心中會驚個男人真係有d不為人知既性格

男爵府

Take care! You deserve better!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:05
我而家個男人佢45歲,單親爸爸有個小一既仔,我35歲,最近5個月我發現左有第三者,一直冇證據,而家終須知 ...

你35歲,仲好後生,分開吧!

黃子華講得冇錯,男人係要新鮮,你呢隻佬正正就係呢d 人,唔會同人講感情。你唔好再浪費時間在佢身上。

個22歲大學生好快會後悔今日的決定。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

樓主,35 歲好年輕! 你勸個女仔離開你男人但呢度D JM 一面倒地勸你離開呢個男人先係至啱!! 老實說,他離過兩次婚,對象都偏细,宜家又揀過咁細... 你有無諗過其實到你45,55,65,75 佢都會揀2x 歲?!因為佢淨係吔到呢D妹妹仔,得罪講句係件垃圾
你會唔會自己生活仲好過湊住佢同佢個仔?個個月貼錢比佢屋企?難得你仲嘥時間同條靚妹仔傾,尤佢啦! 你諗你自己撇s先la!
自己一個生活一定更好... 唔好難為自己,大大話話仲有50 年命

水晶宮

生命麵包 發表於 19-10-23 12:37

其實我男人唔鍾意做愛,之前班女人好多時都係因為上床問 ...

佢係唔鍾意同你做,冇話唔同其他女人做,你要清醒,好多4,5十歲專食靚妹

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主....

保重自己加油

男爵府

之後可以用倒貼佢既錢買多d Chanel

珍珠宮

仲好
拎晒d錢貼佬,遲下你退休點算
依家離開仲好
儲返私己錢好過
將來你貼個男人貼到老,但佢飛起你,你仲慘

伯爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:12
我都同第三者講你仲後生,讀完書大把世界你可以開發,你何苦要建基係我地兩個度,佢話佢身邊冇咩男性⋯
...

你可苦要挽留這個家?你苦苦哀求佢都要走,襯未有BB 快走人!將來會有第5個第6個小三
凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

放手吧, 就算今次返你來度, 第時又會有下一次, 呢個男人既性格問題, 重覆再重覆, 見異思遷, 不要也罷, 有捨才有得, 你將來會得到更珍愛你既人, 加油

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

你當佢係鴨咪算囉, 佢揾到另一個老細要轉工, 其實係放生咗你, 呢點係佢唯一對你做嘅好事. 我百份百肯定你會活得比佢而家個大學生小三好.

大宅

yeunghung 發表於 19-10-23 14:07
你同佢講係無說服力,你自己都唔放手,後生女點會聽你。有時好多事你自己睇唔通,這男人既無財亦無信,你 ...
Agree, 可能後生女覺得樓主故意抹黑果舊屎。

伯爵府

ccmaniac 發表於 19-10-23 14:18
之後可以用倒貼佢既錢買多d Chanel

哈哈,本來可以買到仲多

首頁

尾頁

跳至