自由講場

跳至

首頁
23456...22

尾頁

珍珠宮

生命麵包 發表於 19-10-23 12:26
大學生話同佢一齊好開心囉,男人話:佢唔愛我想搵個伴

咁似係各取所需
我見你同大學生對話好平和
大學生都冇叫你放生個男人
可能佢都唔想坐正
如果佢地只係炮友,你又接唔接到?

如果接受唔到,就不用傷心了
我就咁睇,似肉體關係only

大宅

咁嘅男人,完全冇定力,到你老左佢又揾第二個,到時比而家更慘。趁而家有様又有能力,快啲斬纜,你值得有更好的

男爵府

咁既賤男, 放手吧, 別為難自己。

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我覺得個男人太花心啦
你仲後生,使咩一定要對住個咁花心唔尊重自己既人
愛錫自己多d

我睇完係覺得個小朋友太可憐
跟個淨係識用下半身諗野既老豆

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:25
都靚既(其實我地直情係夫妻相到比人話我地一樣)

佢以前公司好多後生女做part time

算吧啦
好在俾你發現得早,bb都有靈性知道個爸爸唔好,選擇咗去搵第二個爸爸媽媽,好事黎。
我老公都靚仔都大把機會識唔同既人,我自己都係,我要識男既大把容乜易,成日見添,但都唔會走去出軌,無低線既人去到60歲年老色衰體弱先識乖乖地響屋企,不過都仲可以去搵大媽。

咁既男人執到都喊三聲。好快佢又會有下一個放心。小朋友係最慘。到時個男人做幾次又有個b,又害多個

子爵府

回覆 生命麵包 的帖子

好奇一問, 個男人係咪好靚仔?

伯爵府

bbyou 發表於 19-10-23 12:26
放生自己!

我都知,男人都知 佢地唔會長久,因為我太了解呢個男人,我而家想令自己冇咁心痛

唯有出個帖等你地好盡情鬧爆我

水晶宮

2018復活節勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:30
係,幾個月前我曾經都想分手,但因為愛而繼續留低,但今日我知道我真係要離開,而我唔知點可以令自己唔心 ...

你係人,會心痛好正常,點解要因為自己正常而覺得奇怪

你要多謝個女仔,佢幫你有個好好理由抽身離開,你冇輸到,你依啲叫止蝕,係好彩

水晶宮

生命麵包 發表於 19-10-23 12:06
聽到咁樣,我好心痛好心痛,我一直同男人講,你離過兩次婚,前妻細你20年同你上左幾次床就生左個仔出黎, ...

恭喜你,離開件垃圾,你值得擁有更好的

大宅

回覆樓主:

覺得個女仔遲早都會飛佢。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:26
大學生話同佢一齊好開心囉,男人話:佢唔愛我想搵個伴

你男人都咁睇個女仔,即是根本佢都唔想同女仔有一段長遠既關係。

其實我諗佢話揀第三者只係預左好快再換畫。唔想再長遠發展落去。

男爵府

你自己識同第三者講"你初初同佢拍拖時一定覺得好開心,耐左你都會知佢係咩人,點解佢兩個太太都走,五六個女人都離開佢", 但係你自己又要同一個咁差既人一齊,我係第三者都覺得你冇說服力!

離一次婚都算,離兩次婚一定係本身有問題,你咁都要鍾個頭埋去真係自己攞黎!

你35歲其實都仲有市場,慢慢找個好的!

子爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:18
係呀,第三者話佢地而家好開心,問我地當時熱戀期有幾耐,我同佢講,我同佢初初一齊時,一定比你仲要溫馨 ...

其實你同講乜都冇用,只會覺得你講盡說話游説佢甩個男人比番你。
佢入世未深,學你話齋佢身邊又冇其他人,咁有個成熟又charming嘅人出現,後生女只會試咗開心咗先算。我諗佢地兩個都冇諗住同對方做人世,你亦不用替他們設想。
不得不好奇,個男成日可以吸到到啲細廿年嘅人。
聽下陳淑樺隻夢醒時份,其中有句「那早知傷心總是難免的,你又何故一往情深.....何必在意那點點溫泉....有些人你永遠不必等」

男爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:30
呢刻仲係愛, 過後你會發覺前面有個更愛你的人...唔需要心痛, 亦都替你高興離開佢.
佢天生就有女人緣, 今日有小三, 明天亦會有小四..
喊完, 傷完就重新出發, 祝福你.

男爵府

回覆 生命麵包 的帖子

其實妳都只係35歲,是否上天比一次機會揀個更好男人?!?!為何要為呢個男人而痛心?
以妳條件係咪可以搵個更好男人,放過佢=放過自已。重新出法。。。

"合拍"唔代表要做夫婦,可以做朋友更好。知心好友唔等如好老公架,要分得好開,明知同佢一齊都唔會開心,那為何要一起呢? 年紀大十年,錢又無(長期糧尾要補貼),又要湊前度個囝(做人後母唔係咁易)。。。佢真心愛妳就補償到,既然佢愛後生女更加要走快兩步。。。

子爵府

回覆 生命麵包 的帖子

雖然唔應該咁講,但真係恭喜你,我知呢一刻好心痛,但痛過之後你第日回首,你會覺得好彩佢依家唔係係你人老珠黃,花殘粉退的時候走,依家你仲可以搵個更好

呢啲男人成日都自以為"無腳雀仔",到老佢就知淒涼,好多藝人有版你睇,近排有劉永,之前都有魏俊傑,同個後生咁多,邊過到人世

大宅

回覆樓主:

好彩你同佢未有小朋友
心痛好快會過
捱過呢下痛
你之後會發現好彩無再補貼落去

大宅

睇完好心痛,更加心痛你
你好偉大,加油(emoji)(emoji)、你一定會更好
相信自己會搵到更好,吾好的吾好要。

伯爵府

yurijm 發表於 19-10-23 12:30
咁似係各取所需
我見你同大學生對話好平和
大學生都冇叫你放生個男人

其實我男人唔鍾意做愛,之前班女人好多時都係因為上床問題嘈交,所以性唔係重點項目

對,我都係同佢好和平咁傾,傾完後我都同返男人講我地傾過既野

佢想坐正架,佢問我點解發生左今次事後我唔走

由發生事後男人一直唔願意面對,話想冷靜,到我同大學生傾完後,我同返男人講時,佢終於終於同我傾,我攬住佢喊住咁講,我終於等到你同我傾,男人 話對唔住,佢一直都好想同我講對唔住,果一刻,我淚崩左出黎

珍珠宮

回覆樓主:

呢個男人唔使恨
依家你係35唔係45
前面大把美好風光等緊你

首頁
23456...22

尾頁

跳至