自由講場

跳至

首頁
45678...22

尾頁

伯爵府

我唔想安慰你,我想講事實比你聽
要醒喇,你話佢唔鍾意做愛係你話姐,佢响出面食飽返到黎咪唔想同你做囉
仲有你打比個妹妹仔有咩用?叫人讓愛?嘥氣啦,依家d妹妹好進取,根本唔會聽入耳,呢個動作做多左啦!
呢個廢男人掉左佢啦,佢係鍾意新鮮感呀
我同你同齡,我好早結婚生小朋友,我大女都中二了,我依家就搞緊手續,我拖住兩個都唔怕,你有咩好怕?唔好再比十萬個理由自己,又話好夾,又有夫妻相,如果個男人係愛你既,佢唔會出軌,佢會一心一意對你,佢依家唔愛你喇,你對佢好既野都係過去喇!放生自己啦!我都得,你都可以

子爵府

沒有這件事 防礙我們
難道我和你 又會一樣
就算不是她 也有問題吧
早該分開 不該怪她
即使跟蹤你 來臨案發現場
牢牢看守著你 提防你搭上這一個她
下個她 都會趁我看不到誘惑你
明白如你要這樣易變心 哪到我害怕

大宅

你應該心痛自己,放下比自己自由,祝幸福

伯爵府

littlefunpig 發表於 19-10-23 12:31
算吧啦
好在俾你發現得早,bb都有靈性知道個爸爸唔好,選擇咗去搵第二個爸爸媽媽,好事黎。
我老公都靚仔 ...

我果時都有咁既感覺

大宅

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

其實咁既男人爭黎做乜?難得有人接手就快離場

複式洋房

回覆樓主:

我諗起劉永, 而家佢真係現眼報
害咗三個女人
同你隻賤佬一樣
不過惡人自有惡人磨
最緊要你唔好中個頭埋去畀佢玩多劑
人蠢一次冇所謂 蠢多次真係冇得救
你要從失敗中獲得教訓呀

伯爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:06
聽到咁樣,我好心痛好心痛,我一直同男人講,你離過兩次婚,前妻細你20年同你上左幾次床就生左個仔出黎, ...

你值得擁有最好的

男爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:12
我都同第三者講你仲後生,讀完書大把世界你可以開發,你何苦要建基係我地兩個度,佢話佢身邊冇咩男性⋯
...
樓主你唔使擔心呢個女仔啦, 做得第三者怎會聽人講, 當佢在社會打滾一排, 睇野多左, 就會識搵好野, 到時佢唔會要呢個男人, 除非佢地係前世緣份啦。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

放過自己

伯爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:05
我而家個男人佢45歲,單親爸爸有個小一既仔,我35歲,最近5個月我發現左有第三者,一直冇證據,而家終須知 ...

睇晒你既POST...

明白你好唔想放手
但你一直講緊好多 說話, 去想證明自己唔應該放手...

我覺得你好痛苦....

何必再糾纏響個女大學生身上....根本無必要同佢對話....響佢眼中, 你係NO BODY, 你係LOSER, 佢有佢自己選擇, 佢好明顯選擇左拆散你同男友. 佢熱戀中, 當然覺得咩都係好....

你男友更加...無言... 講咩你好好, 你點好點好, 但你再好...佢都選擇左離開你...

男友家人係點睇唔重要, 佢地同你無血緣, 唔幫你都好正常. 你會認為 "呀媽幫口" 個仔就會乖乖地留響你身邊嗎....

一段關係, 要由你一個人去對外又對內先KEEP到既....你覺得咁樣真係愛嗎...
你點解仲要自己禁痛苦.... 為自己行一步走出呢個3角關係, 過一段時間回頭再看, 你會發現今天既你好傻~

伯爵府

Ronnym 發表於 19-10-23 12:56
睇晒你既POST...

明白你好唔想放手

對,我決定左放手

出個帖等人鬧下我又鬧下佢

男爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:30

愛係要雙方面,呢個男人一次又一次出賣自己身邊嘅人,你覺得仲有能力同佢行落去?每個女人都以為自己會係最後一個,但係你呢個case,真係唔覺得呢個男人值得去博一舖
唔好開口埋口就用一個愛字,做人首先應該識得愛嘅係自己

子爵府

我而家個男人佢45歲,單親爸爸有個小一既仔,我35歲,最近5個月我發現左有第三者,一直冇證據,而家終須知 ...

本性如此,就算佢今次放手,下次亦會鐘意第二個,第三個,明白你嘅痛苦,期望越大失望越大

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:06
聽到咁樣,我好心痛好心痛,我一直同男人講,你離過兩次婚,前妻細你20年同你上左幾次床就生左個仔出黎, ...

你個男人以為自己係劉華, 萬人迷, 45歲搵個做得自己個女的, 咩心態, 生活費都不能自供自足, 你為咩要貼佢?? 女人要自愛,
放過自己啦, 一個人也可以好好生活, 做咩要做到自己咁Cheap, 世上仲有好多好男人。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

你貼錢,不用心痛啦

珍珠宮

人又老錢又冇仲咁花心真係冇乜值得留戀。。。你先35冇必要委身喺一個咁嘅浪子身上錢,一定要洗得開心、有價值,依家走仲嚟得切搵過個與其低質量嘅將就,不如高質量嘅單身。

男爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:18
係呀,第三者話佢地而家好開心,問我地當時熱戀期有幾耐,我同佢講,我同佢初初一齊時,一定比你仲要溫馨 ...
樓主, 既然你睇呢個男人睇得咁透徹, 知佢咁垃圾, 就馬上放手放生自己啦....
祝好運!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

宜家D女仔中意同人爭, 你越同佢講唔岩佢, 佢越覺得 好玩, 越覺得嬴左你, 好有優越感

呢個女仔應該好有手段.. 20歲對住45阿叔...學愛回家 KC 同 ICE 唔通個女仔中意幫阿伯拍痰咩? 分分鐘同佢老豆同年添.

個男人咁受女人歡迎, 你都唔好恨啦.. 個男人跟本係無腳既雀仔, 佢唔會為你停留
再講, D 後生(1x-2x歲頭) 佢地諗既野 ...年紀大既, 會覺得佢地好天真, 入世未深要保護
佢地有既係 唔會諗前顧後, 比人既感覺佢地既世界係好大, 樣樣都想試...真係人都後生D

伯爵府

ktang0 發表於 19-10-23 12:58
愛係要雙方面,呢個男人一次又一次出賣自己身邊嘅人,你覺得仲有能力同佢行落去?每個女人都以為自己會係 ...

係啦,今次真係清醒啦

大宅

生命麵包 發表於 19-10-23 12:18
係呀,第三者話佢地而家好開心,問我地當時熱戀期有幾耐,我同佢講,我同佢初初一齊時,一定比你仲要溫馨 ...

不過呢d佢而家應該聽唔入耳

首頁
45678...22

尾頁

跳至