自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

KKKKit 發表於 19-10-23 14:39
你開始行運喇~ 咁既男人早走早著

你都識分析比個第三者,點解自己又諗唔通呢? 35歲你都大把世界:f ...

我其實聽完佢咁愛我個前男人後,我都無謂再留戀

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

早走早著,佢難得依家有人接手,你真係燒炮仗慶祝。。唔好返轉頭添呀,自己命運自己選擇,你選擇佢的話,你下半生冇好日子過

大宅

2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

呢個男人好明顯唔會對一個女人從一而終,放過自己早走早著.

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:05
我而家個男人佢45歲,單親爸爸有個小一既仔,我35歲,最近5個月我發現左有第三者,一直冇證據,而家終須知 ...

呢個渣男一早就應該飛佢,你一定可以搵到更好

男爵府

樓主你都放過自己吧,你35歲可以再揾到更好,呢個人根本唔值得你為佢

子爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:06
聽到咁樣,我好心痛好心痛,我一直同男人講,你離過兩次婚,前妻細你20年同你上左幾次床就生左個仔出黎, ...

咁嘅人男人肯主動走,真係開香檳慶祝
你35歲,還有很長嘅路
同一個咁嘅男人一世?不要吧

加油,最好的尚未來臨
你要相信自己可以擁有更好

男爵府

回覆樓主:

第日你睇返呢件事,你會感激個妹妹!!
35大把機會揾到個好男人!!

男爵府

有時候唔係因為你好就一定會對你一心一意,男人就係咁賤鍾意後生女,希望你早日放下他,好多男人都唔會珍惜好女人㗎,

希望你好好保重自己

男爵府

我覺得你個男朋友好人有限。你真係執返一身彩啊。 應該好好食餐好嘅慶祝

大宅

2019勳章

仲好啦....走左唔洗煩...
佢出軌...有個仔...你仲要每月要貼錢俾佢....
咁你d朋友又點睇你?

翡翠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

失戀咪失戀囉
我以為乜咁大事

男爵府

要貼錢既男人算把啦, 做咩要養佢??? 你應該開心, 個天都幫緊你呀, 加油啦!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

回覆 生命麵包 的帖子

唔需要可惜喎~ 唔需要心痛~ 快D分手,扮靚D自己搵個個男朋友愛錫自己好過喇!!! 加油

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 生命麵包 的帖子

送比佢啦,35歲又唔洗咁絕望者,等亞爸拖住個女出街啦,放過佢地等於放過自己,23歲好呀,有活力去搵錢貼男人,好叻女呀,大好前途,益佢啦.
<br><br>

公爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

睇到都覺心痛! 你應該慶幸及早睇清楚尼個男人同佢家人,早d斬斷這惡緣,要回頭,過自己自在嘅人生。前面一片花路等着你啊!

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

大宅

2019勳章

生命麵包 發表於 19-10-23 12:18
係呀,第三者話佢地而家好開心,問我地當時熱戀期有幾耐,我同佢講,我同佢初初一齊時,一定比你仲要溫馨 ...

甘你識同個第三者講 ,你又唔同自己講。仲話個男人返黎你會當無事發生。樓主放生自己啦。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真心話,35 歲好年輕,大把你响電視見到嗰啲女神都38, 9 啦! 放過自己啦,樓主!

大宅

生命麵包 發表於 19-10-23 12:12
我都同第三者講你仲後生,讀完書大把世界你可以開發,你何苦要建基係我地兩個度,佢話佢身邊冇咩男性⋯
...

呢啲咁嘅男人,佢就算回頭都唔使恨喇,就算今次肯返嚟,難保過多三幾年又有第二個到時你都就嚟40 ,咪仲難重新開始

同埋我根本唔睇好佢同個小三,差異太大好快散其實你根本執返身彩,有人幫你接收咗個爛橙

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

你35歳啫, 做乜要咁委屈自己? 幫人養仔, 仲要補貼個男人屋企? 個男人有乜好處?
你放過自己吧, 呢個男人唔值得你愛!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊