自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

生命麵包 發表於 19-10-23 12:12
我都同第三者講你仲後生,讀完書大把世界你可以開發,你何苦要建基係我地兩個度,佢話佢身邊冇咩男性⋯
...

唔好理人哋啦 咁嘅情況,再愛都應該忍痛let go

45歲人都唔識珍惜你,仲要你倒貼佢,為佢諗,仲要有小三

早d睇清楚真面目,早走早著,你真係值得擁有更好 捱過呢段痛,你會發展就算一個人都活得自在,海闊天空

要揾到一個愛惜你嘅人,首先要學惜愛自已。整理好自己嘅思緒,再重新出發

我都離過婚,結論係男人真係唔可以倒貼。無論點發展落去,有冇小三,最後結局都係會分,一係你頂佢唔順,一係你窮到冇辦法再貼佢

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

放手等同放自己一條生路, 好好裝備自己重新上路, 一定可以找到一個最好的.
樓主加油..保重

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

難離難捨 發表於 19-10-23 12:06
放過自己吧。你值得擁有更好

x2你会遇到好男人的

大宅

生命麵包 發表於 19-10-23 12:06
聽到咁樣,我好心痛好心痛,我一直同男人講,你離過兩次婚,前妻細你20年同你上左幾次床就生左個仔出黎, ...

知道! 明白你的處境.

你覺得自己已不介意他帶着兒子來進入你們的關係,共甚至不介意金錢上作出補貼, 為的就是想你們三人一直生活下去.

誰知道, 他竟然會選擇離開你並與他人在一起.

你會追溯番....從前我對你的付出是甚麼呀? 你現在這樣對我? 我甚至放下身段說只要仔回頭, 既往不咎....

哪我算甚麼呀? 你在無聲吶喊 .....

男爵府

聽到咁樣,我好心痛好心痛,我一直同男人講,你離過兩次婚,前妻細你20年同你上左幾次床就生左個仔出黎, ...

你都放手吧

大宅

分得好,呢個男人唔係因為愛上另一個而唔愛你,係佢根本唔夠愛你。唔好俾年齡局限自己,35歲仍有market,話唔定一兩年後已經遇到真命天子,有個幸福家庭呢。

大宅

你放棄件垃圾,仲乜要心痛

男爵府

2019勳章

可能呢個男仔好靚仔,性格好charm,但睇你文字形容,好差

年紀大,冇事業,冇錢,冇家底,冇責任心,冇定力

都唔知有物好!

男爵府

生命麵包 發表於 19-10-23 12:05
我而家個男人佢45歲,單親爸爸有個小一既仔,我35歲,最近5個月我發現左有第三者,一直冇證據,而家終須知 ...

你放過自己啦,你勸人地,不如勸下你自己,一個要你倒貼,又有仔要養又出軌大學生既人渣,有咩值得你委曲求全
做人,5好難为自己

子爵府

我而家個男人佢45歲,單親爸爸有個小一既仔,我35歲,最近5個月我發現左有第三者,一直冇證據,而家終須知 ...

講真就算呢個女人走左,轉頭又會有另一個女人出現,可能18,20添

公爵府

回覆樓主:

男人永遠追求嫩草

大宅

小妹妹好勝心係好強,爭贏左又點,拍得長先講。何妨樓主你仲後生,唔好比年紀困死,活得好,係比個男人最大既報復。將來佢比個妹妹飛左,返轉頭求你個陣,你就會對喱刻既自己,為個咁既男人傷心而可笑。

男爵府

貪新鲜既人可以同你白頭到老嗎?你不会老嗎?
明白你的傷心難過,但傷心難過後也要從新上路,令你傷心難過的人也不應留戀,祝福你

伯爵府

2019新春慶豚圓

你值得擁有更好的。
男人貪鮮,不懂珍惜,已經唔要的得。

男爵府

Isaacymom 發表於 19-10-23 12:13
咁架男人走左係你的福氣
咪係貼男人
家陣男人死晒拿

谁曾一心痴求 海晏河清 锦绣冠盖满千城
歌尽升平 人和政通 也算无愧戎马半生
怎忆昨宵花正浓 幽兰清芳落静庭 香漫水殿暗生风
卷帘人仍在 旧时深宫 回眸惊鸿

剑指天下 山河纵横驰骋
唯有一人未在 运筹帷幄定局中
缘来世间 难留帝王指间 芳华冷
青史笔落 情寄社稷为重
从来半句未言她 似春江浮灯
流入我梦

伯爵府

2019勳章 畀面勳章

當放過你自己吧, 現在痛一陣, 好過痛成世, 女人不要因沒有男人, 就求其搵一個, 仲要係賤男(又離過婚, 又無$, 又有仔, 又鍾意食少女, 貼$(即洗女人$)), 你拿拿聲多謝佢好行夾吾送! 現在一個人生活都好開心架, 緣份的事, 隨遇而安啦! 好好愛自己吧!

男爵府

2019新春慶豚圓

生命麵包 發表於 19-10-23 12:12
我都同第三者講你仲後生,讀完書大把世界你可以開發,你何苦要建基係我地兩個度,佢話佢身邊冇咩男性⋯
...

放生佢=放生自己

大宅

2019勳章

回覆樓主:

今日無大學生出現都會有其他女性出現你地之間 就算今日你勸服佢離開 一定有第二 三 四 五個出現 遲早你都要走 架啦 遲走不如早走唔好浪費時間 你宜家35歲過多幾年40歲 條路係點自己揀。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

tingting2200 發表於 19-10-23 07:28
可能呢個男仔好靚仔,性格好charm,但睇你文字形容,好差

年紀大,冇事業,冇錢,冇家底,冇責任心,冇 ...

Totally agree with you, 除左諗下可能佢係靚仔外,真係勁多缺點,所以好想睇下係咩樣

伯爵府

2019新春慶豚圓

生命麵包 發表於 19-10-23 12:11
上年有左12星期因為操勞流產左

天意, 你一定搵到個更加好的

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊