夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

啱啱同前夫分開咗四個月,係因為佢有小三而離開,依家佢就同個小三相宿雙棲,我就自己一個,覺得自己好慘,亦都唔知仲有冇機會識到第二個,而好似除咗佢之外接受唔到其他男人咁

複式洋房

karen287 發表於 19-10-24 00:13
啱啱同前夫分開咗四個月,係因為佢有小三而離開,依家佢就同個小三相宿雙棲,我就自己一個,覺得自己好慘, ...

咁都仲要只接受佢一個? 雖然我都係一個面臨做單親爸爸嘅男人 但我想講人地都擺明有新歡 你仲要為佢原地踏步嗎 人哋快活緊 你應該更加努力活得比佢精彩 時間唔會為任何人停留 我老婆突然離家出走 我要帶住個4歲女 我都未咁灰 努力啦 忘情負義嘅人呢個世界大把 你應該抽身出黎唔好再回望了 人嘅心變左就係變左 佢肯回頭搵你 你都要比返份尊嚴自己 忘記你前夫啦

Heman2001    發表於 19-10-28 14:36

大宅

啱啱同前夫分開咗四個月,係因為佢有小三而離開,依家佢就同個小三相宿雙棲,我就自己一個,覺得自己好慘, ...

佢同小三幾耐可以搞到同你離婚? 點解可以話走就走?雖然為左責任留低無意義,但好明顯係貪新忘舊,你要加油

男爵府

呢個世界好精彩,無話無左邊個吾得,佢係一個過客,無必要圍住一個人轉的
錫自己多d,裝備好重新出發,下一個更好既等梗你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

走左唔駛恨,收拾心情先
有冇下一個就隨緣
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

時間能沖淡一切~加油~

男爵府

呢d賤人,只係一個過客,
世界很美好

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

回覆 karen287 的帖子

5係接受5到,只係未遇到,千祈5好覺得自己慘,人人都有三衰六旺,向前望,呢個世界無話無左邊個5得,裝備好自己,重新出發,一條康莊大道等緊你架,加油

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

呢件咁既垃圾,掉都掉唔切啦,好彩你發現得早,到你7老80先知原來佢扼足你一生仲嬲。
唔洗諗佢地雙宿雙棲好幸福,男既有新鮮感而已,就算佢真係同個小三生一世,都一定會去叫雞。
人生好短暫咋,個天都要你重新開始,快樂既人生係在你手上。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

咪甘喇..........又無小朋友,要活得跟著佢時風光

伯爵府

想生BB熱投

karen287 發表於 19-10-24 12:03
個仆街識左個女人唔夠一個月就要走,仲一定要離婚,已經係完全冇得傾嗰隻
...

咁應該係一早己經唔愛你⋯⋯ 無辦法。
I am Agent P

大宅

冇嘢係唔得嘅,你要活得精彩過佢,加油啊(emoji)(emoji)

複式洋房

回覆樓主:

我好理解同明白樓主嘅感受
因為我都係有咁嘅諗法
真係想正面D架,但始終擺脫唔到哩個心情

子爵府

加油呀! 你要活得精彩過個賤人, 等佢知道離開你係佢一生最大既損失

大宅

時間會幫你忘記佢,向前望啦!你應該慶幸咁早睇清楚一個咁嘅男人!

大宅

主提出要離婚嘅男人唔駛恨喇!樓主,比佢活得更精彩吧!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

老土啲講,今日佢可以為咗小三同妳離婚,聽日一樣會為咗第個女人同小三分手,咁唔專一既男人真係搵鬼要

男爵府

kevinleeb 發表於 19-10-24 01:02
咁都仲要只接受佢一個? 雖然我都係一個面臨做單親爸爸嘅男人 但我想講人地都擺明有新歡 你仲要為佢原地踏 ...

講得啱

翡翠宮

回覆樓主:

佢吾愛你
你仲堅持只接受佢

首頁

尾頁

跳至