潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

GCTK 發表於 19-10-31 18:19
諗緊依款
買啦又唔係貴,冬天襯下大褸好睇

子爵府

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我啱啱都收左貨~平平地幾抵玩

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Gloria

男爵府

glora132 發表於 19-11-1 09:53
我啱啱都收左貨~平平地幾抵玩
呢個色都靚,我本身都有諗過呢個

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

都有想過個袋買綠色,但最後易襯就卡其色。仲買埋對同牌子超平涼鞋。折咗$160港幣咋!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

raicherry 發表於 19-10-27 12:35
入左呢個,折左一千二百幾,佢雙11全網八折做到11月12,入discount code "DOUBLE11"

...

請問呢個網入面顯示嘅價錢系咩currency ?? 應該唔係港紙?因為我見到係$198

男爵府

Dorisngpp 發表於 19-11-5 15:45
請問呢個網入面顯示嘅價錢系咩currency ?? 應該唔係港紙?因為我見到係$198
...
我睇款時係顯示港紙,到埋單結算時會自動跳返做美金,我當時俾錢折左係USD158.4

大宅

raicherry 發表於 19-11-5 15:48
我睇款時係顯示港紙,到埋單結算時會自動跳返做美金,我當時俾錢折左係USD158.4
...

thx

別墅

raicherry 發表於 19-11-5 15:48
...

用支付寶付款,只有港元户口,是否不能自動由美元轉港幣, 請問送貨前會否有通知
:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

男爵府

emily223 發表於 19-11-9 08:36
用支付寶付款,只有港元户口,是否不能自動由美元轉港幣, 請問送貨前會否有通知
...
咁我又唔清楚,我用信用卡俾錢,應該係計截數果日既rate,出貨果陣會通知你用咩速遞公司運送,有埋waybill no,之後速遞公司會send msg通知你大概幾多號送到,送果日會再通知你,臨到前速遞員會打俾你問你有冇人係送貨地址的

別墅

raicherry 發表於 19-11-9 11:28
咁我又唔清楚,我用信用卡俾錢,應該係計截數果日既rate,出貨果陣會通知你用咩速遞公司運送,有埋waybill ...

Thanks
:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

男爵府

2019勳章

raicherry 發表於 19-10-31 18:16
你想買咩色呀?冇六折果啲入code仲有八折呀

請問入邊個code有八折?

男爵府

ling426 發表於 19-11-10 16:36