自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我因為對呢個系列嘅筆一見鍾情,所以買左黎隨身帶住 其實同系列鋼筆個款仲靚,但我怕漏墨所以買原子筆

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

難離難捨 發表於 19-10-24 16:33
我因為對呢個系列嘅筆一見鍾情,所以買左黎隨身帶住 其實同系列鋼筆個款仲靚,但我怕漏墨所以買原 ...

有帶原子筆嘅習慣
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

我因為對呢個系列嘅筆一見鍾情,所以買左黎隨身帶住 其實同系列鋼筆個款仲靚,但我怕漏墨所以買原 ...

好靚,咩牌子?

大宅

crystal媽咪 發表於 19-10-24 16:49
有帶原子筆嘅習慣

我以前帶有公仔嘅原子筆比當時嘅上司話我幼稚 之後即刻走去揀返支見得人嘅筆

大宅

cherriesit 發表於 19-10-24 16:56
好靚,咩牌子?

萬寶龍

侯爵府

男爵府

難離難捨 發表於 19-10-24 17:00
萬寶龍

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我的生命由我主宰.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

多數每個手袋會有定枝筆有塊鏡,換手袋都實有

男爵府

會放入袋,平野pilot咋

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

.

男爵府

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

多數都會放支筆係出街既袋到, 不過落街買少少野就唔會帶.

子爵府

Yes

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

放手袋, 日日帶

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

由小學開始一定隨身有筆,以前年輕時會帶貴筆,依家只會帶平嘅出街,貴嘅留响屋企,呢個世界好多劉備

水晶宮

首頁

尾頁

跳至