自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓

rabbitboyboy 發表於 19-10-24 19:36
唔好意思,唔知係咪我睇錯,但又應該冇可能 個媽媽心口係咪。。。

...

天祐香港

複式洋房

奉子

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

imlu28 發表於 19-10-24 19:41
應該係件衫有熊仔圖案

係喎 jm你真好眼力,我諗咗好耐係咩嚟

男爵府

shanhaha 發表於 19-10-24 19:41
心口唔會係咁既顏色啦

我明㗎,但。。。真係好似丫嘛

男爵府

mrscatcat 發表於 19-10-24 18:28
又話冇懷孕?
有證據就比一億佢?
係咪我記錯,唔係佢黎架?

之前傳佢出面有私生子
佢話無
如果邊個有證據,可以帶埋小朋友去同佢驗DNA
如果証實係佢嘅就可以攞錢

話歡迎大家幫手搵...

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

對手影到咁大隻嘅!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

油麥麥 發表於 19-10-24 05:14
咪係!睇佢個帖睇出佢想謀曬老豆副身家不突止,仲想謀埋棺材本,開口埋口‘’長孫男‘’ ...

其實真係好核突,三四房個個鬥快結婚生仔在老豆走前拎多份身家

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

rayrayus 發表於 19-10-24 20:23
其實真係好核突,三四房個個鬥快結婚生仔在老豆走前拎多份身家

但又好難怪佢地既

伯爵府

回覆樓主:

不過真心猷君值得有更好

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

麟媽媽 發表於 19-10-24 19:11
我家姐個仔middle name 係Christopher, 同我老豆一樣,佢老公係英國人,鬼佬一向鍾意咁樣做。
...

我係問香港人外國人我知as I said it’s a blessing

王國長老

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

Ashleycorina 發表於 19-10-24 20:46
我係問香港人外國人我知as I said it’s a blessing

我係香港人,我之前都講我屋企六姊妹,都係用我外婆個名(單字)加另一個字組成,因為我媽媽係遺腹女,我外婆大帶我媽媽不容易啊!我哋六個生活都好好,由細到大衣食無憂,應該冇乜沖撞。

翡翠宮

別墅

cecelc 發表於 19-10-24 20:39
不過真心猷君值得有更好

唔係wor,有d人話何家執到,條女係國際名模,何算得上係乜嘢?
雖然我覺得條女唔靚

伯爵府

城巴司機 發表於 19-10-24 21:12
唔係wor,有d人話何家執到,條女係國際名模,何算得上係乜嘢?
雖然我覺得條女唔靚
...

名模就執到?乜邏輯
咁有錢有家底咁有學識咁好樣都話算得上係乜野
講呢番說話既人有佢一半先繼續講野啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓

城巴司機 發表於 19-10-24 21:12
雖然我覺得條女唔靚
...

唔係化
名模可以做到幾多歲?賺到幾多錢?
但富二代幾多歲都係富二代

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

講真, 何生份身家咁厚, 十份一同百份一分別不大喇 , 都食幾世

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

油麥麥 發表於 19-10-24 19:14
咪係!睇佢個帖睇出佢想謀曬老豆副身家不突止,仲想謀埋棺材本,開口埋口‘’長孫男‘’ ...
何生現在無乜反应了,應该一早分左卦!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

麟媽媽 發表於 19-10-24 21:09
我係香港人,我之前都講我屋企六姊妹,都係用我外婆個名(單字)加另一個字組成,因為我媽媽係遺腹女,我 ...

我都覺得只係一個名但我之前見人會好大反應,話好侮辱長輩,每個人不同吧。你哋一個名用幾代,我覺得好浪漫好溫馨

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

BBG1 發表於 19-10-24 21:30
何生現在無乜反应了,應该一早分左卦!

佢坐輪椅無耐分左一次㗎啦!澳博俾左四房,澳娛二三分左,信德都係二房,大房只要現金

賭王最值錢就係澳娛,都已經分左唔知生個仔仲有咩分呢

伯爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

勁呀!恭喜搶閘成功

首頁
23456...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊