時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

請廣傳!

尖沙咀同一條街,四間銀行,只有一間完好無缺!

#港獨走狗

https://www.facebook.com/495688010524765/posts/2632231120203766/

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 19-10-25 11:10
請廣傳!

馬鞍山廣埸……
2間中銀、1間建行、仲有2間食肆圍了板(無開)
Most Town幾間麵包店圍了白木板,第一日我望入去,入面職員驚慌神情我仲好記得

ic34    發表於 19-10-25 16:26
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-10-25 11:20
馬鞍山廣埸……
Most Town幾間麵包店圍了白木板, ...

sorry,係Mos Town

子爵府

馬鞍山廣埸……
Most Town幾間麵包店圍了白木板, ...

馬鞍山廣場...三聯都圍咗板...啲板原來係木+鋼板

男爵府

sorry,係Mos Town

你講開我又講,打爛晒麵包店第二日,圍晒板,見到兩個無戴口罩後生仔經過間麵包鋪,扮緊張,扮關心,但係睇得出個樣係好開心,問個售貨員,「你地幾時開得番?」個售貨員隔住塊板伸半個身出黎答佢地,問完嗰兩個人就好得戚笑笑口咁走。睇到我好嬲,可能佢地之前嗰晚有份破壞。

ic34    發表於 19-10-25 16:27

寶石宮

bhamcy 發表於 19-10-25 12:42
馬鞍山廣場...三聯都圍咗板...啲板原來係木+鋼板

唔知道入面係咩,覺得有啲堅固
搞成咁

寶石宮

ah-gu 發表於 19-10-25 12:43
你講開我又講,打爛晒麵包店第二日,圍晒板,見到兩個無戴口罩後生仔經過間麵包鋪,扮緊張,扮關心,但係 ...

有冇份都好,心態好唔要得
我冇去過現場,不過睇電視就知。放火或交通燈破壞……佢地就會喺度喪叫、歡呼

大宅

crystal媽咪 發表於 19-10-25 12:45
有冇份都好,心態好唔要得
我冇去過現場,不過睇電視就知。放火或交通燈破壞……佢地就會喺度喪叫、歡呼 : ...

我今日去左將軍澳
坑口地鐵站,玻璃全爛
大部分閘機,都不能用,有個嘟咭機只係連著電腦mon,當臨時出入閘口

坑口社區會堂,體育館,入口玻璃全爛封木板,明明有非常完善美麗的社區設施,全被破壞好慘

我真係好憎班黑衣人

寶石宮

formelin 發表於 19-10-25 16:07
我今日去左將軍澳
坑口地鐵站,玻璃全爛
大部分閘機,都不能用,有個嘟咭機只係連著電腦mon,當臨時出入閘 ...

好多站玻璃//閘機壞(灣仔……、荃灣直頭有d出口關閉左)

十月初搭巴士經彌敦道,商店/銀行被塗污、整爛、縱火、周圍噴晒字……感覺心痛且陌生

大宅

crystal媽咪 發表於 19-10-25 16:13
好多站玻璃//閘機壞(灣仔……、荃灣直頭有d出口關閉左)

十月初搭巴士經彌敦道,商店/銀行被塗污、整爛 ...

補相

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

眼見好好的,維修好的....過埋今星期六日可能都破壞埋

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最無公德心整爛升降機, 幾多輪椅人士唔方便

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

見到呢D境況好心痛
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

請廣傳!

其實大家都放錯焦。

點解圖中只有 Ci Bank 係完好無缺呢?

4間銀行都同1條街。 而完好無缺嗰間又係乜國家既外資銀行呢?
天空之城, 快樂之地

侯爵府

formelin 發表於 19-10-25 16:24
補相

我成日去呢個健身室
見到咁樣好心痛
本來又新又靚

男爵府

請廣傳!

地鐵吾好咁快維修好啦,暴徒到星期六日又打爛返
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

別墅

回覆樓主:

好憎班垃圾, 正一癈青垃圾。

大宅

回覆樓主:

暴徒始終都會收入監倉留下案底,放長双眼啦~

男爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

最難頂有啲人仲會衝出嚟講:「死物嚟㗎唧,緊張啲死物都唔緊張下一代被無自由點點點點....你無良知!」

伯爵府

formelin 發表於 19-10-25 16:07
我今日去左將軍澳
坑口地鐵站,玻璃全爛
大部分閘機,都不能用,有個嘟咭機只係連著電腦mon,當臨時出入閘 ...

me too

首頁

尾頁

跳至