影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 19-12-16 19:03
做交通警都要睇住個車牌做人

係得個奸人唔驚,我諗彬彬哥哥都係比佢害c

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女主污糟樣行去村度個樣有d似佘詩曼

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 19-12-16 18:21
彬彬著左軍服你唔認得咩?

認得,不過使唔使男女主第一幕就飛埋去抱到實架!好在彬彬馬步夠穩

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

Pollyowen 發表於 19-12-16 19:38
認得,不過使唔使男女主第一幕就飛埋去抱到實架!好在彬彬馬步夠穩

一抱定終身

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 親子王國15週年勳章

呢幕網上的人話唔合邏輯

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 親子王國15週年勳章

有冇發現軍隊入面有個小鮮肉唔錯呀

琥珀宮

mcyw888 發表於 19-12-16 19:05
係得個奸人唔驚,我諗彬彬哥哥都係比佢害c

彬彬哥哥的死應該有故事的

我有諗過奸軍官可能同女主老豆合謀搞大生意

男爵府

身材呼之欲出

😜😜😜😘

男爵府

身材呼之欲出

😜😜😜😘

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 19-12-16 20:32
彬彬哥哥的死應該有故事的

我有諗過奸軍官可能同女主老豆合謀搞大生意

呢個懷疑合理

大宅

2020勳章

呢套我鍾意,有d搞笑,之前彬揀親既劇本都麻麻,希望今套帶來希望

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-12-16 15:27
我覺得好睇呀, 第二集彬彬揸住架729好型呀, 又緊張

型到爆!全部轉哂綠燈
原來彬彬咁有地位,我以為佢做普通人

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 19-12-16 20:20
呢幕網上的人話唔合邏輯

今集幫女主買咁多嘢,仲趕返屋企救佢,都有d唔合理
今集又覺得孫小姐麻麻

琥珀宮

kcm 發表於 19-12-17 01:21
今集又覺得孫小姐麻麻
...

你好搞笑呀,第二集孫小姐因為邊幕突然令你改觀呀?

係咪搵唔到洗頭水都打電話煩住彬彬?我覺得彬彬真係好有耐性

琥珀宮

kcm 發表於 19-12-17 01:21
今集又覺得孫小姐麻麻
...

今集幫女主買咁多嘢,仲趕返屋企救佢,都有d唔合理>>>>哈哈,我尋晚諗到幫彬彬搵左個理由,女主去瑞士尋求安樂死,我估個專家咁啱係彬彬朋友,當時彬彬應該在場的,又或者佢有份向專家比意見,第一集完左的彩蛋應係代表彬彬記得返女主

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-12-16 19:36
女主污糟樣行去村度個樣有d似佘詩曼

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大家好似都多正評喎。 我真係無開呀。

睇大家COMMENT, 似乎同BLUE SEA 都有d 似, 又係第一集無里頭女主好似傻婆咁, 之後又可能話男女主之前識(瑞士?)。 但女主做傻婆角色, 感覺應麻麻, 佢樣又唔係young,我覺得全女神果款會好dd

寶石宮

ccdccl 發表於 19-12-16 20:20
有冇發現軍隊入面有個小鮮肉唔錯呀
我想知咩樣呀?

珍珠宮

kcm 發表於 19-12-17 01:17
型到爆!全部轉哂綠燈
原來彬彬咁有地位,我以為佢做普通人

好采佢咁有地位,唔係實變悲劇,而家門當戶對

琥珀宮

htts 發表於 19-12-17 08:12
我想知咩樣呀?

今日頭條日報頭版竟然見到你老公靚仔樣

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊