影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

笑c我。那個女人逃得過玄彬

https://www.instagram.com/p/B81KDtqHMu6/?igshid=1a6ho6drnu9rr

珍珠宮

jjcherry 發表於 20-2-21 21:39
笑c我。那個女人逃得過玄彬

靚仔係著數啲架啦!何況仲要係超級靚仔

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

玄彬真係好靚仔,不過塊面肥多少少會更好

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 20-2-21 13:39
只知2男主乍, 唔會HEHE呱?

幾時上畫?

琥珀宮

鄧豆豆 發表於 20-2-21 14:02
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200219/mobile/bkn-20200219124624482-0219_00862_001.html
...

如果真係有真命天女,佢都幾緊張呢個女人

琥珀宮

snoopy 發表於 20-2-21 16:46
回覆 skmibb 的帖子

比我係孫小姐都會..... 下次唔知幾時先有咁嘅機會

比著我都會

琥珀宮

cocok 發表於 20-2-21 17:28
感覺彬彬都會俾佢撞到有d痛

實會啦,博曬命咁

琥珀宮

jjcherry 發表於 20-2-21 18:30
真係好暖心。

呢個時候寫呢封信,彬彬真係好暖

子爵府

珍珠宮

回覆樓主:

https://girlstyle.com/tw/article/148593/%E5%B0%8D%E6%84%9B%E9%82%84%E6%98%AF%E6%8A%B1%E8%91%97%E6%9C%9F%E5%BE%85-%E5%AD%AB%E8%97%9D%E7%8F%8D%E7%9A%84%E6%88%90%E7%86%9F%E6%84%9B%E6%83%85%E8%A7%80-%E6%88%91%E7%AD%89%E5%91%BD%E9%81%8B%E8%88%AC%E7%9A%84%E7%94%B7%E4%BA%BA%E5%87%BA%E7%8F%BE-%E4%BD%86%E4%B8%8D%E6%9C%83%E7%82%BA%E4%BA%86%E7%B5%90%E5%A9%9A%E8%80%8C%E7%B5%90%E5%A9%9A

這則報道,可以見到孫小姐目前係事業型新女性,應該唔會咁快識男仔嫁人囉!

大宅

好媽媽勳章

skmibb 發表於 20-2-22 13:14
https://girlstyle.com/tw/article/148593/%E5%B0%8D%E6%84%9B%E9%82%84%E6%98%AF%E6%8A%B1%E8%91%97%E6%9C ...

所以佢唔啱我彬彬。~~bye

希望彬彬快d遇上佢另一半。

琥珀宮

skmibb 發表於 20-2-22 13:14
https://girlstyle.com/tw/article/148593/%E5%B0%8D%E6%84%9B%E9%82%84%E6%98%AF%E6%8A%B1%E8%91%97%E6%9C ...

咁就好喇,希望佢搵到一個令佢值得放棄事業的男仔

琥珀宮

jjcherry 發表於 20-2-22 13:46
所以佢唔啱我彬彬。~~bye

希望彬彬快d遇上佢另一半。

睇到彬彬個背脊都覺得佢靚仔

珍珠宮

ccdccl 發表於 20-2-22 14:28
咁就好喇,希望佢搵到一個令佢值得放棄事業的男仔

孫小姐講得出“唔會為結婚而結婚”,好可能係單身主義者,同埋未有男仔令佢可以放棄自己的事業。

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

ccdccl 發表於 20-2-21 23:34
幾時上畫?

我終於追完大結局。15,16集都係紙巾送劇。好多滾動位。好彩未爛尾
你有沒有開赫赫新劇

水晶宮

skmibb 發表於 20-2-21 19:05
好似係玄彬同孫小姐拍完套 negotiation,自己係發布會話想再次同孫小姐合作嘅!
...

其實真的覺得好襯 呢張指頭夫妻相

琥珀宮

ctyying 發表於 20-2-22 17:01
我終於追完大結局。15,16集都係紙巾送劇。好多滾動位。好彩未爛尾
你有沒有開赫赫新 ...

邊個赫赫呀?你知有個赫我唔like架

琥珀宮

ctyying 發表於 20-2-22 17:03

其實真的覺得好襯 呢張指頭夫妻相

好多相都似夫妻相啦

你有冇睇最新花絮?彬彬比孫小姐飛撲箝住

水晶宮

ccdccl 發表於 20-2-22 18:52
好多相都似夫妻相啦

你有冇睇最新花絮?彬彬比孫小姐飛撲箝住

無啊。今日先有時間煲ep15,16

水晶宮

ccdccl 發表於 20-2-22 18:51
邊個赫赫呀?你知有個赫我唔like架

唔知

我話新劇如實陳述,暫時只有張赫吸睛,其他演員完全唔識

但講真劇情唔錯睇到我膽顫心驚,入面變態殺手毛泰九級別,如果叫材昱做就更好。張赫係套劇造型係突破。你開來看看 好似未見人開舖

首頁

尾頁

跳至