時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

今日華星冰室就喺Facebook專頁出PO,實行要同譚校長割席,表示餐廳同譚校長無任何利益或業務關係。更希望大家留一手,唔好為冰室強加顏色標籤,亦發言知道香港人近日為公義發聲,知道大家精神疲乏,簡民迪(華星冰室集團主席)自己與公司一齊陪同香港人共渡時艱。

曱甴之亂 前經過呢間冰室主要係大陸同胞幫親,而家為左免被裝修,居然向 曱甴求饒 , 真係無恥

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Too late 啦,曱甴都唔會信
又一間兩邊不是人

lovelovesing    發表於 19-10-25 21:23

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

808280 發表於 19-10-25 20:18
今日華星冰室就喺Facebook專頁出PO,實行要同譚校長割席,表示餐廳同譚校長無任何利益或業務關係。更希望大 ...

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

譚校長真無辜 又被擺上檯

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

白痴,解釋即係掩飾,以後兩邊不是人

男爵府

永不幫襯
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

食少間
●▽●●0●●﹏●●︿●

侯爵府

回覆樓主:

間野唔平, 坐得又逼, 真係唔再幫襯。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

jimliu713 發表於 19-10-25 21:08
間野唔平, 坐得又逼, 真係唔再幫襯。

留番比曱甴去裝修啦

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有事既時候就割蓆?!

咁佢個校長多士咩事?攞校長便宜?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

永不幫襯,最憎的不是黃店,而係這些兩頭蛇兩面不是人。

男爵府

808280 發表於 19-10-25 21:09
留番比曱甴去裝修啦

曱甴同三行佬有利益掛勾

大宅

水晶宮

YuYuMother 發表於 19-10-25 21:13
有事既時候就割蓆?!

咁佢個校長多士咩事?攞校長便宜?

可能從此取消校長多士
係咪$25份?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

808280 發表於 19-10-25 20:18
今日華星冰室就喺Facebook專頁出PO,實行要同譚校長割席,表示餐廳同譚校長無任何利益或業務關係。更希望大 ...

無恥華星曱甴冰室,睇下幾時執笠

珍珠宮

幾百佳

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

就係因為太多欺善怕惡,香港至淪陷到俾暴徒牽着鼻子走。

伯爵府

但佢間餐廳放好多同譚伯合照,無事無幹就想叨光,有事就割席。

首頁

尾頁

跳至