美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今次真大煲!平時都下做下普通針清, 1064 laser Facial,見啲荷爾蒙斑真係越來越多,又比顧問sell, 終於試咗人生第一次pico 激光, 點知衰左,啲斑好似大達咗好多!個顧問話係pico, 係最安全嘅激光, 依家黑左問佢點解, 佢就話係我皮膚有問題唔關佢哋中心事
喺呢度爬文先知原來我做嗰部pico 根本係大陸機, 叫picosecond, 依家黑左一大達真係唔知點算好!
今次真係越搞越衰早知淨係繼續做1064啦!

男爵府

回覆 Cocochow 的帖子

搵皮膚科醫生睇佢會開藥膏比你

別墅

2020勳章

Cocochow 發表於 19-10-26 14:21
今次真大煲!平時都下做下普通針清, 1064 laser Facial,見啲荷爾蒙斑真係越來越多,又比顧問sell, 終於試 ...

去睇皮膚科醫生,正常打完會比反黑藥膏你用

複式洋房

jjlovecc 發表於 19-10-26 17:10
去睇皮膚科醫生,正常打完會比反黑藥膏你用

去咗睇dr Henry Chan, 佢話我係嚴重反黑, 我底層係好深層荷爾蒙斑,要好小心處理。仲話正確做法應該要先查藥膏一至三個月先至開始打激光。佢而家開咗藥膏比我,話如果藥膏都唔得就要再加埋口服

大宅

今次真大煲!平時都下做下普通針清, 1064 laser Facial,見啲荷爾蒙斑真係越來越多,又比顧問sell, 終於試 ...

我都係。 我係做pico genesis. 原本我塊面嘅右手邊係冇乜班做完pico之後出咗好多一點點嘅班。

333s    發表於 20-2-2 10:29

男爵府

2020勳章

但不是打斑初期也會反反覆覆!可能有時是容然深左大左!我不是用pico我情況可能比你仲難攪!我以架也怕!佢地話我要慢要二十次以上!

侯爵府

2020勳章

複式洋房

anlywan 發表於 19-11-8 17:29
但不是打斑初期也會反反覆覆!可能有時是容然深左大左!我不是用pico我情況可能比你仲難攪!我以架也怕! ...

我係一大片一大片咁樣浮係個面,睇咗皮膚專科醫生話係反黑。個醫生就好輕描淡寫覺得係好小事嘅,話只要查藥膏就冇事。
最衰就係我去嗰間只係小型美容院根本就冇醫生,仲死口唔認話唔係佢哋嘅問題!就算我俾埋醫生紙佢哋都堅持話唔關佢哋事

別墅

2020勳章

我都係打完pico反而仲深色左 買左6次 打左4次吾對路停左 我搽e生D藥膏反而可以淡 不過時間要長

333s    發表於 20-2-2 10:33

複式洋房

Butao 發表於 19-12-5 22:29
我都係打完pico反而仲深色左 買左6次 打左4次吾對路停左 我搽e生D藥膏反而可以淡 不過時間要長
...

你打邊一部機呀??係呀我都搽咗藥膏一個星期已經淡左好多啦!陳醫生叫我查一個月,我都有問佢以後仲可唔可以再打激光,佢話其實冇問題,可以再打喎最衰佢啲激光真係太貴啦!以後都係要搵啲有醫生嘅地方先好打激光,起碼有咩事可以開藥膏先啦

別墅

2020勳章

Cocochow 發表於 19-12-5 22:44
你打邊一部機呀??係呀我都搽咗藥膏一個星期已經淡左好多啦!陳醫生叫我查一個月,我都有問佢以後仲可唔 ...

我見佢寫picoway 1064 我喺個間叫perfxct medxxxl 度買 我打左4次反黑佢仲叫我買多吾知十幾次 仲話有效果 因為我有達斑係大達D 但我搽e生藥膏搽淺左 中間D斑仲打曬埋 佢話係部機 我話我係搽e生D藥膏 佢D藥膏百幾蚊可以有咁既效果 你D機打一次幾千蚊仲黑過吾打 如是者佢冇再sell我買 我諗我搽返藥膏算

333s    發表於 20-2-2 10:34

大宅

2020勳章

我都打緊picosecond,係黎諾懿代言果隻機,做過research係香港造。

唔知係咪你果隻呢

複式洋房

粉紅天空 發表於 19-12-14 18:17
我都打緊picosecond,係黎諾懿代言果隻機,做過research係香港造。

唔知係咪你果隻呢

咪就係呢一部機囉

大宅

2020勳章

Cocochow 發表於 19-12-22 12:53
咪就係呢一部機囉

我做之前send 過email 問機果間公司,佢話肯定唔係大陸做,係香港做。我間美容院都係咁講。
不過我係依間美容院做開,所以先join

複式洋房

粉紅天空 發表於 19-12-22 12:56
我做之前send 過email 問機果間公司,佢話肯定唔係大陸做,係香港做。我間美容院都係咁講。
不過我係依間 ...

部機10萬蚊都唔使, 就知道唔係好嘢, 可惜我係反黑左之後先搵到呢啲資料

大宅

2020勳章

Cocochow 發表於 19-12-22 13:00
部機10萬蚊都唔使, 就知道唔係好嘢, 可惜我係反黑左之後先搵到呢啲資料

Touch wood 我無反黑....
你試下send信去做機間公司

複式洋房

粉紅天空 發表於 19-12-22 13:01
Touch wood 我無反黑....
你試下send信去做機間公司

估都估到佢哋一定話唔關部機事啦

大宅

2020勳章

Cocochow 發表於 19-12-22 13:11
估都估到佢哋一定話唔關部機事啦

講得無錯,佢地可以話係美容師技術唔好

複式洋房

Butao 發表於 19-12-5 23:59

我見佢寫picoway 1064 我喺個間叫perfxct medxxxl 度買 我打 ...

依間hard sell到爆, 我靜係試過做減肥, 面都係搵返信得過既做好D

大宅

2020勳章

樓主 我想問你做左幾多次先反黑?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊