夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

858D 發表於 19-11-8 00:19
不明白,不重要,現在不需要去明。
到發生在你身上時,你才有需要去分析,做選擇。
保護自己的情緒 ...

很有意思的回覆

Sorry 比較遲鈍,可以多説一點鳴?我想學多一點

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

chukamchun 發表於 19-10-30 00:25
標題應該改為「男女之間成炮友」

別墅

lil_sis 發表於 19-10-26 17:50
大家都有小朋友.....其實都明白雙方都有難處,亦從來冇要求要同另一半攤牌,就算一齊喺公司,其他人都察覺 ...

男人點會係同你心靈扶持咁簡單,到最後咪又係上床收場,傷害到自己,又傷害到家人,心靈扶持呢個係你單方面想架咋!回頭是岸,仲未上床好離場了,唔好一錯再錯!

子爵府

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
lil_sis 發表於 19-10-26 15:57
公司同事認識一年多,相方都知各有家庭,相處後互相欣賞對方,男曾向女表示唔可以冇咗佢,而女就向男表示為 ...

曬狗氣,大家對自己既婚姻都悶晒,偷情係好feel嫁,男一定會好好對你,妖都未上床,請問你幾歲,唔係仲以為世間有真心而無肉體既純純關係,彼此互相關心直到永遠,永恆不變呀,試下一年都唔比條仔掂你,係連拖手果d都唔好比,應該條仔半年未到已經閃

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
lil_sis 發表於 19-10-26 17:50
大家都有小朋友.....其實都明白雙方都有難處,亦從來冇要求要同另一半攤牌,就算一齊喺公司,其他人都察覺 ...

想問如果你老公同樣發生咁既事,你會點樣?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

lil_sis 發表於 19-10-26 15:57
公司同事認識一年多,相方都知各有家庭,相處後互相欣賞對方,男曾向女表示唔可以冇咗佢,而女就向男表示為 ...
你知道............無可能唔知

男爵府

2019新春慶豚圓

fatping 發表於 19-11-12 23:50
曬狗氣,大家對自己既婚姻都悶晒,偷情係好feel嫁,男一定會好好對你,妖都未上床,請問你幾歲,唔係仲以 ...

突破盲點~真係唔明點解幾十歲人仔都生埋仲咁天真囉

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
結婚為咩 ... 2 3 4 5 6 .. 9
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊