單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

每日辛勞番工,之後番屋企臭女,溫習做功課,預備考試,已經好忙好累,晚晚半夜先有時間禁下電話,每逢一禁到賤人個ig fb 就見到佢好開心,又周圍遊阜同d女食好野,周遊列國咁、我就黃面婆咁死捱難捱,又失眠,眼光光望天光!個心好酸......

大宅

回覆 forrestchong 的帖子

分開左未?好像我情況,唉,大家要加油,要活得開心過佢,相信傷心終有一日會完。

大宅

yybaby2016 發表於 19-10-27 08:30

分開左未?好像我情況,唉,大家要加油,要活得開心過佢,相信傷心終有一日會完 ...

分開左成年了!你呢?
眼見自己捱更抵夜,佢就風流快活!個人心裏會感不爽!

大宅

宜家開始搞離婚,但他唔合作,話會揾律師處理。佢咪又係條女周圍玩周圍飛,之前仲問我可唔可以唔離,唔知呢d人心態點解甘

大宅

yybaby2016 發表於 19-10-27 08:48

宜家開始搞離婚,但他唔合作,話會揾律師處理。佢咪又係條女周圍玩周圍飛,之前 ...

你會比次機會佢嘛?

大宅

俾左好多次喇,係想要頭家,就唔會分居同個女人吃喝玩樂,錢又無咩俾個女。

大宅

yybaby2016 發表於 19-10-27 13:18

俾左好多次喇,係想要頭家,就唔會分居同個女人吃喝玩樂,錢又無咩俾個女。 ...

算啦男人都真係好賤格的!個個都是一樣!做女人好苦!

複式洋房

點解唔好似我前妻咁封鎖

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我個 ex 都係,有錢同女朋友去旅行。問佢比錢個女學嘢,仲慘過乞。
自己放工後,返屋企睇女。錢要睇住用。衫唔買多件,想食好 d 都唔敢。唔開心想搵人傾計,又搵唔到。
都唔知自己做錯乜,會搞成依家咁。

大宅

Valais 發表於 19-11-6 21:53
我個 ex 都係,有錢同女朋友去旅行。問佢比錢個女學嘢,仲慘過乞。
自己放工後,返屋企睇女。錢要睇住用。 ...

呢D垃圾渣男!
大家同病相憐 一齊傾訴下啦!

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢冇女朋友時,同佢講想阿囡學英文。佢話冇錢。咁我搵好多間,先搵到一間平同教得好既英文班,叫佢比學費,永遠話冇錢,交晒租。
好啦。佢搵到份高人工,就識女朋友,自己豪買豪食豪玩。
我明白,我冇權利冇身分得到佢其中一部分人工。但希望佢唔好忘記,個女佢有份。佢有責任去負擔個女既生活費。
我唔敢同朋友講,因為佢地覺得,搞到今時今日咁,係我自己攞來。明知個男人唔會對我好,仲中個頭埋去。抵死~

大宅

Valais 發表於 19-11-6 22:08
佢冇女朋友時,同佢講想阿囡學英文。佢話冇錢。咁我搵好多間,先搵到一間平同教得好既英文班,叫佢比學費, ...

唉,家家有本難念的經!
賤男人最叻做戲扮窮!
已經見識過!
對男人真係好失望!

大宅

forrestchong 發表於 19-11-6 22:09
唉,家家有本難念的經!
賤男人最叻做戲扮窮!
已經見識過!

我ex仲賤,佢自己成日講大話呃個囡話帶個女去玩,但係就成日話自己冇假,番工去攰,點知一次過請10幾日假就同啲女就周遊列國去玩,最搞笑成日話自己冇錢但係可以去歐遊!

伯爵府

forrestchong 發表於 19-11-6 22:11
我ex仲賤,佢自己成日講大話呃個囡話帶個女去玩,但係就成日話自己冇假,番工去攰,點知一次過請10幾日假 ...

你個 ex 同我個 ex 都一樣。

洋房

回覆樓主:

算啦佢好賤格

首頁

尾頁

跳至