自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

用過嗰間換咗老闆,又變咗無上門報價
請問有無jm近期搬咗屋有好推介呀?都幾多野要搬同傢俬裝拆,萬分感激

大宅

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

97+01 發表於 19-10-27 08:52
請問有無jm近期搬咗屋有好推介呀?都幾多野要搬同傢俬裝 ...

我用宜家搬屋,佢每樣計算,都ok,可以參考下。

大宅

請問有無jm近期搬咗屋有好推介呀?都幾多野要搬同傢俬裝 ...

星期六剛搬屋,用引越屋,我覺得ok,你可以考慮一下

男爵府

上星期搬完,實恵搬屋,搬3次屋都用佢地, 抵!師父好好,做野快手,1次都無整爛過野,專業

男爵府

whatever254 發表於 19-10-28 10:42
星期六剛搬屋,用引越屋,我覺得ok,你可以考慮一下

多謝你回覆呀 ,我喺第二個post都有留意你個留言,請問有大型傢俬裝拆嗎?人手多嗎?謝謝你

男爵府

mrstangdorothy 發表於 19-10-28 10:47
上星期搬完,實恵搬屋,搬3次屋都用佢地, 抵!師父好好,做野快手,1次都無整爛過野,專業 ...

謝謝你回覆,請問你有大型傢俬裝拆嗎?人手多嗎?謝謝你

大宅

97+01 發表於 19-10-28 10:58
多謝你回覆呀 ,我喺第二個post都有留意你個留言,請問有大型傢俬裝拆嗎?人手多嗎?謝謝你
...

我要拆雙人床同梳化床,有3位師傅,好快手同有禮貌

男爵府

97+01 發表於 19-10-28 11:01
謝謝你回覆,請問你有大型傢俬裝拆嗎?人手多嗎?謝謝你

有,有床、書檯要裝拆。我第一次係由唐5樓落樓,都係無野整爛,連司機6個人

男爵府

whatever254 發表於 19-10-28 12:34
我要拆雙人床同梳化床,有3位師傅,好快手同有禮貌

謝謝你分享,感激

男爵府

mrstangdorothy 發表於 19-10-28 16:30
有,有床、書檯要裝拆。我第一次係由唐5樓落樓,都係無野整爛,連司機6個人
...

謝謝分享,感激

侯爵府

啱搵人搬咗少少嘢,以前用開
由A點搬床褥同飯枱去B點550
由C點搬電腦枱和梳化去B點連埋安裝電腦枱600
拆埋C點的衣櫃同書枱丟掉450
合共1600,貴嗎?

男爵府

maomaofafa 發表於 19-10-28 20:46
啱搵人搬咗少少嘢,以前用開
由A點搬床褥同飯枱去B點550
由C點搬電腦枱和梳化去B點連埋安裝電腦枱600

其實逐件計真係無乜概念,但你係要走兩轉同有裝拆有棄置,除開都係800蚊一轉,我諗唔算貴卦

大宅

慶豐搬屋,師傅很有禮貌很專業,薛小姐很好人她很細心安排所有事情也很妥當

子爵府

回覆 mrstangdorothy 的帖子

幾件前都係找實惠,估唔到到依家都KEEP到

別墅

中X,X邦,剛搬完,已上門報價,居然同搬屋當日情況有變,不可信,超差

大宅

mrstangdorothy 發表於 19-10-28 10:47
上星期搬完,實恵搬屋,搬3次屋都用佢地, 抵!師父好好,做野快手,1次都無整爛過野,專業 ...

實惠,好好。不過逐件計,吾鍾意pack箱既人就吾好用。

男爵府

leungps12 發表於 19-11-6 13:26
中X,X邦,剛搬完,已上門報價,居然同搬屋當日情況有變,不可信,超差
...

謝提醒

複式洋房

依家好多都逐件計, 多零碎野就好cum計, 反而中意D上門睇完整體報價係咁多就咁多好似好D

伯爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

10月尾用完實惠搬屋,好快手,有成5個人黎
我有張訂造上下格床要裝拆,都好成功砌返

男爵府

wing324 發表於 19-11-6 23:46
10月尾用完實惠搬屋,好快手,有成5個人黎
我有張訂造上下格床要裝拆,都好成功砌返
...

謝謝你的分享,好有用

首頁

尾頁

跳至