婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

全職媽湊兩個仔,同99同住,又冇娘家返,大仔成日俾99話,細仔做乜都話啱,偏心到出哂面,仲死口唔認,全屋人做乜都係錯,得佢一個啱,我成日都想分開住,點知老公成日話仲有幾多年丫,吓! 99 65歲,當佢有80歲,都仲有15年喎。

子爵府

2020勳章

Junek 發表於 19-10-27 21:41
全職媽湊兩個仔,同99同住,又冇娘家返,大仔成日俾99話,細仔做乜都話啱,偏心到出哂面,仲死口唔認,全屋 ...

我奶奶90歲,宜家D人越來越長命。

我姑奶65歲,佢99先死,有排你等。

洋房

全職媽湊兩個仔,同99同住,又冇娘家返,大仔成日俾99話,細仔做乜都話啱,偏心到出哂面,仲死口唔認,全屋 ...

我老公都系成日甘同我講仲有幾多年

大宅

我老公都會講,無幾多年。但而家D人都好長命

子爵府

我以前男朋友成日都話自己丫媽半隻腳入悺材

男爵府

2020勳章

馬明嫂 發表於 20-2-7 00:19
我以前男朋友成日都話自己丫媽半隻腳入悺材

如果男友講D甘嘅野,我哋幫伯母一巴掌佢咀。除非伯母真係非常大年紀或身體有事

大宅

2020勳章

回覆樓主:

因為無藉口解釋你99嘅行為,所以咪只有講呢d

珊瑚宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Junek 發表於 19-10-27 13:41

我太奶奶98 歲先過身

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

Touchwood你先走一步
你就一世對住99了
係咪
命既野邊個知
你老公!

首頁

尾頁

跳至