自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

王國教室勳章

mandy952 發表於 19-10-27 22:13
其實睇甘比就知,有d女人名份愛情對佢黎講一d都唔重要,最重要係生活有個依靠,正常女人愛個男人嘅又點會 ...

唉,窮人都可以咁玩。有個窮男人本身有老婆同女,同公司一個女上司一齊咗,後來老婆知道咗攪到好煩,公司啲人知道咗個男人就轉工。
試過分手但又一齊返。個女朋友竟然同佢生咗一仔一女,個男人後來創業,個女朋友仲出錢出力,仔女個男人無養過,佢哋對仔女先慘,個男人離婚都無照顧對仔女,係個媽養大,兩個都讀完書出嚟工作,但爸爸只係耐唔耐見

別墅

開不了口 發表於 19-10-27 22:03
做小三係衰,但識人做左人小三成十幾年,仲生左一個仔,但從來無要求男方離婚,只係同個仔低調生活,男方身 ...

呢個小三好識做

珍珠宮

環保接龍勳章

做小三係衰,但識人做左人小三成十幾年,仲生左一個仔,但從來無要求男方離婚,只係同個仔低調生活,男方身 ...

可能只想揾個靠山,有人包養,一買一賣,大家各有所取。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

Winnie_1210 發表於 19-10-27 22:20
有可能驚有報應報落小朋友身上,同時佢應該亦好愛個男人我舊同事(好靚)年薪幾M同樣做人阿二, ...

通常自己咁有條件,都想搵返個條件好嘅,可能咁啱就係追求者條件都唔係好,所以寧願做人小三

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

桃多多 發表於 19-10-27 22:15
呢d 關係首要條件男方有錢

又未必嘅

我識有位女性朋友,屋企有錢,佢自己住一間屋有工人駛

同個大佢十年既男人一齊,男人講明為家庭完整唔會離婚,我朋友亦冇要求,做左好多年小三相安無事,後因男人要離開香港工作,佢地long d 左一段時候最終散左。

另有d 女人未必為錢,有機會為啖氣,唔想被其他女人搶左,打敗,係都要"霸住"個位/老公

珍珠宮

ctsang 發表於 19-10-27 22:22
A做咗十幾年小三自己都唔知

真正諗乜,只有佢自己知

你係A , 你會信B 男嗎?

我就唔會信囉

男爵府

kuma0831 發表於 19-10-27 22:11
小三好愛男人,但好蠢 ,不求名份仔都生埋,男人擺明自私,拖住2個女人。
...

不一定哦,我認識一個人,
也是3,
但是男人的兒女都經常送禮物給3,
男人為了感謝3幫他生了bb,
於是送了 幾套屋給3和3的兄弟姐妹。
我好羨慕,
不過自問沒本事!

侯爵府

我有長輩,老婆開枝散葉打理頭家,小三專心打理生意冇生小朋友,兩個女人都好幫到手,大家心照但係唔講。

男爵府

回覆樓主:

另外一個case,男人同女人拍拖10幾年唔結婚,跟住同第二個女人搞埋,生左個仔,咁就同第二個女人結左婚,仲好坦白同個女朋友講要娶第二個負責任……

之後隔左無隔個女朋友消化左,一直keep住女朋友身份同個男人同居

男爵府

09daisydaisy 發表於 19-10-27 22:31
不一定哦,我認識一個人,
也是3,
但是男人的兒女都經常送禮物給3,

引用bk jm之前名句“一人瞓低,全家彈起來”

男爵府

魚兒小寶貝 發表於 19-10-27 22:15
我識人就咁嘅

A 女 同B 男拍拖,B 男嫌A 女曾經有病提出分手,後又唔捨得A 女,再喺埋一齊,但發展地下情 ...

點解A又無講過要結婚?

珍珠宮

開不了口 發表於 19-10-27 22:24
通常自己咁有條件,都想搵返個條件好嘅,可能咁啱就係追求者條件都唔係好,所以寧願做人小三
...

所以我相信佢哋係真愛,一齊1x年仲可以痴纏到令身邊啲人眼怨不過佢知道自己同元配冇得揮,所以佢好識做。女人如果唔想受婚姻嘅苦,一係自己好勁;一係就外家好勁!

子爵府

小三點都會傷害到人

水晶宮

我老公個老師,喺佢60歲之齡做爸爸,個小三同佢生咗個仔,擺滿月時一家4口影全家福(老公,呀大,呀二,同個b)

呢個老師唔係有錢

男爵府

love2talk 發表於 19-10-27 22:39
我老公個老師,喺佢60歲之齡做爸爸,個小三同佢生咗個仔,擺滿月時一家4口影全家福(老公,呀大,呀二,同 ...

係咪大婆無仔生,默評阿二生果啲呀

男爵府

Winnie_1210 發表於 19-10-27 22:37
所以我相信佢哋係真愛,一齊1x年仲可以痴纏到令身邊啲人眼怨不過佢知道自己同元配冇得揮,所以佢 ...

你最後果句,真係講得好啱,女人有地位,講句野都大聲啲

水晶宮

開不了口 發表於 19-10-27 22:42
係咪大婆無仔生,默評阿二生果啲呀

睇落似係,佢當晚抱住個b四圍打交道。

珍珠宮

開不了口 發表於 19-10-27 22:36
點解A又無講過要結婚?

我地估A 可能自卑,覺得自己有病,既然B 冇離開佢,就唔要求咁多了

男爵府

魚兒小寶貝 發表於 19-10-27 22:46
我地估A 可能自卑,覺得自己有病,既然B 冇離開佢,就唔要求咁多了

咁可能A都知知地,但自卑,唔想踢爆

男爵府

love2talk 發表於 19-10-27 22:45
睇落似係,佢當晚抱住個b四圍打交道。

個情景好好笑

首頁

尾頁

跳至