網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

想淘抽油煙機,有沒有好介紹?有沒有安裝師傅介紹?謝謝(emoji)

複式洋房

POWAHBB 發表於 19-10-28 11:02
想淘抽油煙機,有沒有好介紹?有沒有安裝師傅介紹?謝謝(emoji)

依加 美的 幾好,佢有自己內部清洗功能。我一套買2000幾人仔。機本唔洗點安裝,找人掛上去插好煙通同電就用得。

333s    發表於 19-10-30 10:49

別墅

Vanessacsm 發表於 19-10-28 15:25
依加 美的 幾好,佢有自己內部清洗功能。我一套買2000幾人仔。機本唔洗點安裝,找人掛上去插好煙通同電就 ...

你有沒有link可以share?

複式洋房

POWAHBB 發表於 19-10-28 16:37

我买左2年喇,我揾下。

複式洋房

POWAHBB 發表於 19-10-28 16:37

双11有特價,好似1000蚊。要買家電就買蘇寧易購官方旗艦店,有質保,唔會攞d翻身機出黎賣。我有3年保養,一坏免費換或者同你整。

【美的DJ570R家用抽油烟机厨房侧吸式近吸式大吸力烟机自动清洗】(n0suYImOqSg)點ゞ撃°鏈バ接,再选择瀏覽●噐○咑№亓;或椱ァ製这句话₴XopZYImNEFB₴后咑閞(emoji)淘宀┡ē(emoji)

333s    發表於 20-9-9 15:11

伯爵府

好媽媽勳章

依加 美的 幾好,佢有自己內部清洗功能。我一套買2000幾人仔。機本唔洗點安裝,找人掛上去插好煙通同電就 ...

你間屋在內地?

複式洋房

BforGirl 發表於 19-10-29 22:06
你間屋在內地?

香港大陸2邊走,香港屋企家私電器都係大陸買。

333s    發表於 19-10-30 10:49

複式洋房

一定係優盟,其他吾駛考慮

象牙宮

GAS 炉也是淘?

美美的。
自己安裝? 
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

333s 發表於 19-11-17 10:44
GAS 炉也是淘?

美美的。

一套差5多3000。安裝真係超簡單,都係裝修工人直接放上去已切割好既㕑櫃上面,放入電池同插好煤氣管就得。插煤氣管最好找專業人士,怕插得5好會漏氣。

333s    發表於 19-11-17 17:13

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Vanessacsm 發表於 19-11-17 14:04
一套差5多3000。安裝真係超簡單,都係裝修工人直接放上去已切割好既㕑櫃上面,放入電池同插好煤氣管就得。 ...

個爐無認証, 煤氣公司肯幫手插管嗎?
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

畀面勳章

煤氣爐都淘?你係大陸都話,係香港你一壞都已經好煩,仲要亂咁搵師傅裝,好危險。煤氣爐點解唔正正經經係煤氣公司買?

象牙宮

yuppi 發表於 19-11-15 16:01
一定係優盟,其他吾駛考慮

優盟 抽油烟机

夏新。

方太 / 好太太

美的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

掛上去插好煙通同電就用得?。

1. 挂架。 鑽墻。
2. 抽煙通
3. 通電。 電插座。

[color=var(--yt-endpoint-color, var(--yt-spec-text-primary))]
[color=var(--yt-endpoint-hover-color, var(--yt-spec-text-primary))][color=var(--yt-spec-text-primary)]抽油煙機 《吸力極強 》免按鈕 輕觸式 噪聲特低 易擦洗 慳返幾千蚊 💲💲 所有過程 親自動手

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至