懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

Ting8 發表於 19-10-30 01:38
屋企人岩岩紥完,$6500/10次,佢話都ok,所以我生完都應該會搵佢上門呢個價又真係可以接受
...

可以pm 資料俾我嗎?

男爵府

屋企人岩岩紥完,$6500/10次,佢話都ok,所以我生完都應該會搵佢上門呢個價又真係可以接受
...

甘正,可以話我知資料嗎?

別墅

...

有興趣,麻煩pm我,thanks!

洋房

...

can u pm me too, thank you

複式洋房

...

pm please, 唔該曬

洋房

...

可介紹pm我嗎?thx

洋房

iamyumi 發表於 19-10-29 11:01
我就唔敢自己紮,紮得唔好好似會容易紮,我都見有人講newborn mama,不過我都想試做一次先再決定,畢竟我 ...

Newborn媽媽之前親子王國有好多人投訴過佢, hard sel丶l效果唔好,同啲美容院冇乜分別

別墅

Brother_sister 發表於 19-10-29 08:46
上網買條印尼帶自己札,第二胎生完後札左1個半月,著返晒未生第一個之前的褲。
...

可pm我嗎

別墅

...

Pm我可以嗎?

洋房

我生bb之前大概係19年頭係bb展,幫襯某間到買package,分別買咗上門催乳、上門紮肚,同埋請咗個佢地介紹的agent去搵陪月............

上門紮肚買咗10次,佢建議生完6-8星期惡露過哂先紮。

每次會先幫我按摩背同肚大概45分鐘,就會用一條好長同濶的布,圍住我個肚一圈一圈咁紮,期間我要雙手按住牆扶實,紮肚師會狂扯住塊布,咁先會實,會不斷問抖唔抖到氣同有無頂住d骨。

紮住果下係好修腰,同埋連續估十日係會有用......佢話每日要紮最少8小時....

我朝早10點紮,雖然係屋企坐月唔駛返工,但紮住之後跟本坐係到都好唔舒服,彎低身抱bb或者烏低換片等等,簡直係呼吸困難....

真係有好有唔好.

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 Ting8 的帖子

pm plz

複式洋房

Brother_sister 發表於 19-10-29 08:46
上網買條印尼帶自己札,第二胎生完後札左1個半月,著返晒未生第一個之前的褲。
...

可以pm資料比我嗎?

男爵府

2019勳章

flb_cyk 發表於 19-11-13 22:17
我生bb之前大概係19年頭係bb展,幫襯某間到買package,分別買咗上門催乳、上門紮肚,同埋請咗個佢地介紹的a ...
咁最後你有無瘦到

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
...

可pm我嗎?

民房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
...

可以pm 資料嗎?

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
2007912 發表於 19-11-16 08:19
咁最後你有無瘦到

紮住果幾日有!佢有叫我之後自己keep住用肚cool添,不過......我無堅持到^_^’

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊