論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

只識hi.bye.yes .no. ok

.同工人溝通有無問題?
工人下月黎,突然先諗到c6英文有限公司

翡翠宮

如係菲。好多菲服侍開老人的。都好流利廣東話
爭在佢肯吾肯學啫
不用担心
玩具萬歲!

珍珠宮

李露眉 發表於 19-10-29 17:15

Google translate

伯爵府

你同工人溝通,我老公都唔同工人講野喎,所有野都係我安排工人做

別墅

我c6 加多句sorry. 合約係我名,姐姐有咩問我,c6 唔理工人。問題不大。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

仲好, 男人唔使同工人溝通。 等工人無得同阿sir要求。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

無問題,我姐夫唔多識英文。指手畫腳或者goggle

大宅

2019新春慶豚圓

無問題架,我老爺奶奶都唔識英文,外傭唔識廣東話,但佢地簡單野一樣溝通到,至於深入一d嘅意思,淨係你講仲好啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我老公都唔識,其實甘仲好,佢每時都會搵你唔會搵sir. 即係要聽晒你講

男爵府

回覆樓主:

我老公英文好好,但都唔會同姐姐溝通,Sir唔識唔緊要,因為基本上姐姐只會同mum 溝通

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊