自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

藝人溫碧霞與陳漢娜於新片《墮落花》內上演咀戲,首映禮上二人表示心情緊張,陳漢娜說:「拍嘅時候冇乜嘢,反而配音嘅時候睇到情節有啲怕醜。(有同父母交代?)冇!好少同佢哋講工作上嘅嘢。(最豁出去嘅一次?)少少啦,其實之前拍《G殺》仲大膽。(劇情需要唔介意裸露?)都係,冇底線。」

溫碧霞則坦言同樣為《墮》片犧牲不少:「為投入角色需要,我足足減咗5磅,得番45kg,以我嘅身形嚟講算好喇,每次埋位都要飲酒,搞到自己個樣好憔悴。(老公好心痛? )值得嘅,佢今晚都有嚟捧場。(冇話畀佢聽有同性咀戲?)冇,畀surprise佢。」

溫碧霞(左)與陳漢娜在新中合作愉快。

眾人舉杯預祝新片成功。

關智斌為溫碧霞打氣。

溫碧霞坦言對新作充滿信心。

fanmanhopk    發表於 19-11-5 22:58
cckbell    發表於 19-10-31 17:38

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

別墅

mickeyeva 發表於 19-10-31 01:15
藝人溫碧霞與陳漢娜於新片《墮落花》內上演咀戲,首映禮上二人表示心情緊張,陳漢娜說:「 ...
個妝

珍珠宮

回覆樓主:

化妝和裙都唔得,但可以去萬聖節扮嚇人!

男爵府

似打針打到硬膠膠

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

又一次妖魔化自己為乜呢霞姨

珍珠宮

其實想show靚身段唔一定要中門大開佢真係keep得好好,但就過份扮後生咗⋯⋯

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果以佢年紀黎睇, 佢真係keep得好好~

不過我覺得佢著衫, 髮型, 化妝等方面over左, 好似想扮妙齡少女, 其實如果佢打扮似3X, 感覺已經差好遠, 大家反而會讚佢, 但依家反而覺得佢好夾硬黎甘~~

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

唯一身型靚
老實講, 咁有錢點解唔正經搵個stylist跟下?

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

另外嗰個女主角都唔見得好,似幾日冇洗頭~

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

侯爵府

藝人溫碧霞與陳漢娜於新片《墮落花》內上演咀戲,首映禮上二人表示心情緊張,陳漢娜說:「 ...

禁止訪問

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢個所謂心型咀............

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢個樣同妝, 以經好 halloween

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

KUDOS 發表於 19-10-31 11:15
另外嗰個女主角都唔見得好,似幾日冇洗頭~

係囉, 望落好污糟咁。
好似頭又立,面又油。乜水黎架?
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

點解次次上報個妝都係塊面同條頸兩個色

首頁

尾頁

跳至