自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

總有無禮貌的人...唔緊要, 做好自己便可以了...無必要因為呢D人而令自己唔開心...

別墅

C.yan110 發表於 19-10-31 14:23
JM, 請唔好見怪及介意, 我就係見到咁情況, 所以先想請教點分肥既女士係咪有左... 好驚又比人話, 好尷尬... ...

我明白, 所以讓唔讓都唔會嬲。 不過 我諗有啲人真係會好介意嘅。 如果我係你下次都會繼續讓, 其實佢自己肥都預咗會畀人誤會。

大宅

想坐佢地會摸肚

C.yan110    發表於 19-10-31 18:07

子爵府

回覆樓主:

如果想讓座,而又唔肯定對方係咪真係大肚,我會就咁企起身行開,若然對方真正有需要,自然會坐低;若然對方並非大肚,亦都免除咗雙方尷尬。

C.yan110    發表於 19-10-31 18:08

侯爵府

szesze_lam 發表於 19-10-31 12:26
見過一個勁瘦的女人, 但見佢個肚有小小突起, 似幾個月咁, 佢仲要著貼身, 我讓自己個位俾佢坐, 點知佢好驚訝 ...

我之前識一個我又係咁嘅身型 間唔中都有人傳佢大肚 但真係只係四肢瘦有肚腩

男爵府

coriqt 發表於 19-10-31 14:37
我明白, 所以讓唔讓都唔會嬲。 不過 我諗有啲人真係會好介意嘅。 如果我係你下次都會繼續讓, 其實佢自己 ...
咁件事之後我都會諗可能個位女士比人誤會過好多次,所以先會咁。。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

其實大肚同肥好容易分的, 通常大肚婆人多嘅時候, 都會用手摸住個肚, 以防有人撞到佢個B, 肥人唔會特登保護個肚腩的.

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至