夫婦情感

跳至

首頁
34567...17

尾頁

男爵府

franceswcy 發表於 19-11-11 13:37
我明白個種心情,佢生日個日本身放假,已經計劃好同佢做既野,但係個朝突然同我講,中午佢約左同事食飯, ...

我都試過,佢話約左朋友食飯,原來就係約左小三!就連放假話去做運動都係去見小三!佢地貪新鮮和刺激,真係當我們傻的!就連我生日去緊旅行,佢都可以掉低我們自己走左去幫個女人買野!果下我真係心淡了⋯⋯

複式洋房

唔明點解啲女仔要咁不知廉恥,自己有個穩定既,都要勾引人地老公,就算比佢勾到,個男人有得第一次,就有機會有第二次,咁樣佢地都唔會長久啦

複式洋房

moho 發表於 19-11-11 13:45
我都試過,佢話約左朋友食飯,原來就係約左小三!就連放假話去做運動都係去見小三!佢地貪新鮮和刺激,真 ...

睇完我又再次喊出黎,真係好痛,大家同路人,先會明白個種感受,我好想快啲完結,好過我依家日日只係喊,咩都做唔到

男爵府

franceswcy 發表於 19-11-11 14:00

睇完我又再次喊出黎,真係好痛,大家同路人,先會明白 ...

喊都無用了,事情已經發生左!唯有認真諗下自己想點?日後既路應該要點行!男人就係自私的,我以後只會諗自己和小朋友!

大宅

franceswcy 發表於 19-11-11 13:37
我明白個種心情,佢生日個日本身放假,已經計劃好同佢做既野,但係個朝突然同我講,中午佢約左同事食飯, ...

除左返工,一步都唔好比佢離開你,去邊都要同你一齊,因為佢要比返信任你,個小三冇得同佢出街,斎講,好快頂唔住玩完。如果你老公咁都唔得,你放棄佢

大宅

moho 發表於 19-11-11 13:45
我都試過,佢話約左朋友食飯,原來就係約左小三!就連放假話去做運動都係去見小三!佢地貪新鮮和刺激,真 ...

我老公咪又係呃我開OT, 冋小三一齊,佢而家除左返工,要比個位置我,其餘時間,只可以同我一齊,否則我bye bye 佢,個小三開頭重繼續找佢,但我老公唔想同佢一齊,只係小三自己想,冇得出街,咪又係發癲,死要我老公負責任,要同我share , 正白痴

大宅

積極的人 發表於 19-11-11 20:04
我老公咪又係呃我開OT, 冋小三一齊,佢而家除左返工,要比個位置我,其餘時間,只可以同我一齊,否則我bye ...

呢d招數我用過,但信任始終打破, 背叛亦已發生, 所以對我同佢嘅關係黎講係無用, 對住佢會忍唔住日日懷疑佢, 佢心已在外。 剩下來只有諗點可能同佢繼續落去對住幾十年。

大宅

syc7 發表於 19-11-12 10:12
呢d招數我用過,但信任始終打破, 背叛亦已發生, 所以對我同佢嘅關係黎講係無用, 對住佢會忍唔住日日懷 ...

如果以上招數你都用過,即係表示你老公根本冇誠意解決問題,亦都唔想維繫呢段婚姻,我係你就不如放棄,去搵個另外一個愛你嘅人好過,因為咁樣,你遲早抑鬱

大宅

積極的人 發表於 19-11-11 20:04
我老公咪又係呃我開OT, 冋小三一齊,佢而家除左返工,要比個位置我,其餘時間,只可以同我一齊,否則我bye ...

呢d招數我用過,但信任始終打破, 背叛亦已發生, 所以對我同佢嘅關係黎講係無用, 對住佢會忍唔住日日懷疑佢, 佢心已在外。 剩下來只有諗點可能同佢繼續落去對住幾十年。

複式洋房

積極的人 發表於 19-11-11 20:00
除左返工,一步都唔好比佢離開你,去邊都要同你一齊,因為佢要比返信任你,個小三冇得同佢出街,斎講,好 ...

我都諗住,因為我都要返工,以後佢放工,只要我就到時間都會接佢收工。

複式洋房

syc7 發表於 19-11-12 10:12
呢d招數我用過,但信任始終打破, 背叛亦已發生, 所以對我同佢嘅關係黎講係無用, 對住佢會忍唔住日日懷 ...

我都有諗過,如果佢最後都係揀個女仔,我會直接叫佢走,雖然話真係為左仔女,想佢地係正常家庭中成長,但你身邊個男人日日係你傍邊同第二卿卿我我我,我會癲。

男爵府

syc7 發表於 19-11-12 10:28

點對幾十年?同點解要對幾十年?人生有幾多個幾十年,點解你要咁樣用呢幾十年同咁樣對自己?而且佢而家留喺度可能都係因為仔女,仔女大咗佢亦未必想繼續對埋你嗰幾十年,對到老係你諗,佢可能都係諗住捱多10幾年就走,改變下自己心態,孩子大多少少,搵返自己生活好過,做人唔好咁執着,有啲野真係過咗同變咗返唔到轉頭的,放唔低,你幾十年就咁過,唔值得,我都有個親戚,佢老公係佢40幾時出軌,到而家佢幾個仔大學畢業出晒身多年依然繼續,佢又放唔低,佢老公一個星期返嚟兩三日,其實都係睇啲仔面子,睇住佢鬱鬱寡歡左10幾二十年,如果佢一早肯放手,或者而家已經過緊不一樣嘅日子,起碼唔使唔開心20年都仲未完結

大宅

beebee67890 發表於 19-11-12 15:02
點對幾十年?同點解要對幾十年?人生有幾多個幾十年,點解你要咁樣用呢幾十年同咁樣對自己?而且佢而家留 ...

你係講得啱㗎。我只係響而家我自己冇出路之下預計我將來面對嘅景況而去講咋,其實你講緊嘅嘢,我每一日都諗緊掙扎緊

大宅

我諗我唔係放唔低佢,係我放唔低我要去認命 ,接受自己要離婚嘅事實啩,諗起咁大嘅轉變,要比好多人知,人地一向點睇好我同C6,我要點應對..諗起已好煩,就諗住忍住先,等一日一日咁過。

男爵府

syc7 發表於 19-11-12 23:03
我諗我唔係放唔低佢,係我放唔低我要去認命 ,接受自己要離婚嘅事實啩,諗起咁大嘅轉變,要比好多人知,人 ...

我覺得錯既人又吾係自己,怕什麼要同人講離左婚!更何況離婚係自己的事,吾需要向人交待!平時佢返工,只係夜晚對佢一陣,我仲可以接受到!但今日佢放假,小朋友又無返學,自己又因爲交通問題無返工!對住佢成日,真係火都黎埋!夜晚終於忍吾住又爆佢一鑊~

大宅

moho 發表於 19-11-11 11:14
我c6同小三都係同公司,所以我要佢辭職!如果佢地只係曖昧咁傾下whatsapp之類,我覺得可以原諒!雖然我c6 ...

男人冇俾你捉姦在床,佢一定唔會認有肉體出軌,你唔好咁天真。
我開頭都好似你咁,天真咁相信佢冇肉體出軌,點知後來發現原來係有嘅

大宅

moho 發表於 19-11-12 23:16
我覺得錯既人又吾係自己,怕什麼要同人講離左婚!更何況離婚係自己的事,吾需要向人交待!平時佢返工,只 ...

搵得啲小三賤女人,點會唔上床,唔通同佢哋吟詩作對咩,啲男人係唔會嘥時間

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 10:43
搵得啲小三賤女人,點會唔上床,唔通同佢哋吟詩作對咩,啲男人係唔會嘥時間
...

我最近發現我老公在一年半前分別同兩位女士出軌。我老公雖然話現在斷了,但我心中仍有條刺。我有2個仔,我好痛楚。
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

大宅

delfin 發表於 19-11-13 12:09
我最近發現我老公在一年半前分別同兩位女士出軌。我老公雖然話現在斷了,但我心中仍有條刺。我有2個仔,我 ...

我好明白你的感受,係好痛好痛,咁佢有冇做啲乜嘢嚟補償,或者維繫返段婚姻呢?
你又有幾多籌碼係手呢?有冇屋企人可以分擔下,同屋企人或者朋友傾下會好好多,唔好自己咩晒上身,一個人係咩唔到㗎

大宅

積極的人 發表於 19-11-13 12:45
我好明白你的感受,係好痛好痛,咁佢有冇做啲乜嘢嚟補償,或者維繫返段婚姻呢?
你又有幾多籌碼係手呢? ...

我已經原諒了我老公,但又要扮大方因為男人怕麻煩及怕老婆重覆提起事件,但其實我腦中仍然不停想起一些畫面。
而他亦都好像比以前對我更加好。但最慘的是近日有個不知名的女人在Messenger不停騷擾我,但我老公卻說不認識她,仲話覺得不似是他這兩位女士,但我覺得內容都寫得好白。冇啦啦不會有人誣蔑他啦!
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

首頁
34567...17

尾頁

跳至