自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

https://premier.hkticketing.com/shows/show.aspx?sh=CCMATIL0919

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

carolyktong 發表於 19-11-1 18:56
https://premier.hkticketing.com/shows/show.aspx?sh=CCMATIL0919

原來主辦單位 (Lunchbox Theatrical Productions) 潛咗水!

宜家演藝學院自掏$$ refund 俾持票者先

翡翠宮

牛年勳章

好賤呀
佢宣布停演前仲加左好多場,我見加場仲想買飛,好彩無買
仲有好多學校買左飛包場,應該吸左好多水

翡翠宮

牛年勳章

好賤呀
佢宣布停演前仲加左好多場,我見加場仲想買飛,好彩無買
仲有好多學校買左飛包場,應該吸左好多水

伯爵府

取消咗已經好失望😞!
Refund 都仲要咁唔順利!

尼個主辦單位真係過份!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

主辦單位

男爵府

請問大家收到退款未?

伯爵府

oceanshores 發表於 19-12-15 16:22
請問大家收到退款未?

我經信用咭買,未收到退款

男爵府

carolyktong 發表於 19-12-15 16:29
我經信用咭買,未收到退款

唔該晒,我都係信用卡買,未收到退款!

水晶宮

oceanshores 發表於 19-12-15 19:32
唔該晒,我都係信用卡買,未收到退款!

我都未

大宅

oceanshores 發表於 19-12-15 16:22
請問大家收到退款未?

未!又話17/12前

“A direct refund to ticket holders who purchased their tickets directly from Hong Kong Ticketing using electronic payments will be automatically processed by Hong Kong Ticketing from 18 November to 17 December 2019.”

大宅

Just got a reply :

Full refund of HK$ XXXX (Included all customer service fee and courier fee) will start from 18 Nov, 2019 automatically deposited to the same Credit Card account used for ticket purchase within 45 working days (excluded Sat, Sun & Public Holidays) around the end of Jan 2020.

大宅

ramj 發表於 19-12-19 18:13
Just got a reply :

你們收到退款未呢?

大宅

MiaoMommy 發表於 20-1-6 10:53
你們收到退款未呢?

Sorry,原來係1月尾才會收到。自己睇漏!

伯爵府

MiaoMommy 發表於 20-1-6 10:53
你們收到退款未呢?

啱啱見到14/1 已把退款入咗信用卡戶口,你哋可以check 吓!

大宅

我都收到退款啦!Thanks!

大宅

回覆 MiaoMommy 的帖子

有冇人好似我咁,到今時今日仲未收到退款,信用卡比,已send電郵去hkticketing, 又係官方回應話45個工作天,我就係過哂45個工作天都唔見先發電郵比佢哋,佢就答我D廢話,我而家可以點

大宅

洗唔洗報警

大宅

9284 發表於 20-2-2 06:21
回覆 MiaoMommy 的帖子

有冇人好似我咁,到今時今日仲未收到退款,信用卡比,已send電郵去hkticketing, ...

你直接打電話去HKTicketing問(我問過),有人接聽的。你講訂票時用的信用咭號碼,然後佢好清楚講到你在哪裏講票的,有得跟進。問吓邊度出錯咗!

大宅

我打電話去hong Kong ticketing佢哋都係有人聽呀,仲講曬我啲refund approval code畀我 佢話畀曬呢啲資料我叫我去卡centre嗰度check下退款,我打去卡centre 佢話佢哋冇退款紀錄 叫我同快達通嗰邊自己溝通返,咁我再同快達通嗰邊溝通,hkticketing 又叫我send email去總部嗰度問,總部嗰度就畀咗 回覆我話45天退款, 所以個問題係過咗45天 我都未收到款,而家個個部門都好似話唔關佢事,咁點搞呀

首頁

尾頁

跳至