自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問深圳邊度有大型滑雪衣服用品賣?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

mimikitty28 發表於 19-11-2 22:45

香港都有迪卡儂喎

別墅

今日去咗歡樂海岸,睇directory好似有間嘢賣雪具

侯爵府

cathy.auyeung 發表於 19-11-2 22:52
香港都有迪卡儂喎

先謝謝你,我就是睇左深圳的唔啱心水。

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

回覆樓主:

花園街 或赤柱大街都有

wcpcelia    發表於 19-11-3 09:24

侯爵府

麻甩二少 發表於 19-11-2 23:01
今日去咗歡樂海岸,睇directory好似有間嘢賣雪具

謝謝,下星期去睇睇

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

淘寶

侯爵府

pomanlife 發表於 19-11-3 09:59
淘寶

淘寶不發“手套”這些敏感字眼的貨,買唔到

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mimikitty28 發表於 19-11-3 10:01

上年去滑雪在香港迪卡農買,都唔貴,小朋友一邊行一邊玩雪,防水

用戶要求終止服務

牛年勳章

mimikitty28 發表於 19-11-3 10:01

你試吓搜尋滑雪用品,我都打算淘
未經許可,請勿轉載

侯爵府

大笨鐘 發表於 19-11-3 10:07
你試吓搜尋滑雪用品,我都打算淘

尋晚打算落單淘滑雪防水手套,出左個畫面話同時太多人落單叫我再試,試好多次都唔得,後來上網睇到有人話因敏感字眼唔送,咁我淘個旅行水壺又真係即刻比到錢,所以我相信係有些敏感字眼的貨唔發。

用戶要求終止服務

牛年勳章

mimikitty28 發表於 19-11-3 10:10
尋晚打算落單淘滑雪防水手套,出左個畫面話同時太多人落單叫我再試,試好多次都唔得,後來上網睇到有人話 ...

咁我試咗再分享,我打算雙十一買,之前買咗好多嘢都 OK,手套我未買。
未經許可,請勿轉載

侯爵府

pomanlife 發表於 19-11-3 10:06
上年去滑雪在香港迪卡農買,都唔貴,小朋友一邊行一邊玩雪,防水

如果真係搵唔到先去迪卡儂買,因為睇過佢啲款唔夠色彩繽紛

彩鑽殿

mimikitty28 發表於 19-11-3 10:13
如果真係搵唔到先去迪卡儂買,因為睇過佢啲款唔夠色彩繽紛

我又冇咩所謂,最緊要平和防水

禁止訪問

公爵府

借問呢隻牌子的羽絨質素如何?

侯爵府

Bibibut 發表於 19-11-3 17:43
借問呢隻牌子的羽絨質素如何?

我沒買羽絨,買了佢話零下20度都抵擋到的類似中長雪褸款,699元。

公爵府

mimikitty28 發表於 19-11-3 18:31
我沒買羽絨,買了佢話零下20度都抵擋到的類似中長雪褸款,699元。

請問輕身嗎?羽絨同雪褸的分別在那?

伯爵府

pomanlife 發表於 19-11-3 10:06

請問香港果間係邊?

用戶要求終止服務

牛年勳章

taiming 發表於 19-11-3 18:51
請問香港果間係邊?

銅鑼灣、旺角同將軍澳都有分店
未經許可,請勿轉載

首頁

尾頁

跳至