夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 superko 的帖子

咁要睇埋女人老公是否真的咁不堪?

而你同女人是真愛。

若屬實,都錯唔晒。

以前我爸爸欺負我媽,

我哋幾姊妹都唔鍾意爸爸,

成日幻想一個有財又有權嘅男人拯救我媽同我哋。

若真愛,你就等大家仔大女大,冇負擔的將來再續前緣。至少俾個希望女人生活落去。

洋房

小菜豆 發表於 19-11-7 18:39

咁要睇埋女人老公是否真的咁不堪?

同我諗法好接近,謝謝你

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

superko 發表於 19-11-7 21:46
同我諗法好接近,謝謝你

樓主,唔想在港聞版見到你或個女人,
你最好都係抽身遠離啦

男爵府

superko 發表於 19-11-7 21:46
同我諗法好接近,謝謝你

真有這麼愛她嗎?哪為什麼不去爭取她呢?

洋房

aquamarine1030 發表於 19-11-8 10:57
真有這麼愛她嗎?哪為什麼不去爭取她呢?

爭,就會有人受傷。 我寧願離開,等。

其實係好多人眼中都係好on(8+1).......

大宅

又唔好咁講...我信有好多軟弱嘅女人,
係逆境沉淪嘅時候, 只能自憐同認命, 唔識諗辦法自救,
如果有一日, 女人灰到自覺唔死都冇用而輕生, 就真係害咗佢。
有人等佢, 起碼俾佢知生活落去仲有將來,
女人好簡單, 能被愛就係生存嘅意義。

其實由被家暴開始, 佢地夫妻嘅關係同責任已經斷咗。
女人唔離婚, 係自知冇本事, 或者灰到離唔離婚都係冇將來。

因為我睇住父母係咁樣, 我爸無法控制自己脾氣, 我媽只能付出最大忍耐,
一直被暴力, 惡毒言語互相精神折磨咗大半世, 兩個都冇出路, 好不堪嘅人生。
如果你等佢而個女人日後走得甩, 我唔覺得你地有錯。

洋房

小菜豆 發表於 19-11-8 13:23

又唔好咁講...我信有好多軟弱嘅女人,

明白,謝謝你

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

superko 發表於 19-11-3 05:53
我明白好多人會痛恨我呢種人,我來吾係要美化第三者呢類角色,亦吾係要為我既罪行去辯護。 我只是夜闌人靜 ...
又在發生後的............................狗叫

男爵府

superko 發表於 19-11-8 11:03
爭,就會有人受傷。 我寧願離開,等。

其實係好多人眼中都係好on(8+1).......

哪她知道你等她嗎?
介意告訴我你們大約年紀嗎?

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
20150618bb 發表於 19-11-8 15:30
又在發生後的............................狗叫

的確係,我叫,你聽到,大家都係狗,有乜分別?

洋房

aquamarine1030 發表於 19-11-8 18:35

哪她知道你等她嗎?

我43佢40,佢知道我等佢,我只希望佢過得好.....

洋房

soso1227 發表於 19-11-8 06:50
樓主,唔想在港聞版見到你或個女人,
你最好都係抽身遠離啦

明白,我已遠離

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

發表於 昨天 12:55 |顯示全部帖子
superko 發表於 19-11-16 23:07
的確係,我叫,你聽到,大家都係狗,有乜分別?
當然有,食完先後悔莫及,同事前唔發生就算大家係狗,我都係好狗,甘你搗亂左人家庭,我捻....................................

瑪瑙宮

發表於 昨天 13:26 |顯示全部帖子

回覆樓主:

家暴都唔報警?!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
結婚為咩 ... 2 3 4 5 6 .. 9
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊