自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

通常換厠所洗手盆水龍頭連料按裝幾錢,普通牌子冷熱水龍頭

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果要搵人裝會買靚野, 人工都收你2-300, 梗買個意大利出品襟啲啦。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

別墅

andyman 發表於 19-11-3 18:24
如果要搵人裝會買靚野, 人工都收你2-300, 梗買個意大利出品襟啲啦。

因為唔想換得太貴

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

KittySit 發表於 19-11-3 18:26
因為唔想換得太貴
如果你買個龍頭3幾百, 搵人裝又2-300 我唔會願意囉, 屋企一個法國, 一個意大利真係用左差不多20年, 而廚房係淘寶買的已換左4-6個了, 但因為c6近年學識裝就唔使人工咁就慳好多。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

別墅

andyman 發表於 19-11-3 18:33
如果你買個龍頭3幾百, 搵人裝又2-300 我唔會願意囉, 屋企一個法國, 一個意大利真係用左差不多20年, 而廚房 ...

我又唔會買淘寶嗰啲只不過買一個普通唔係話要好靚嘅牌子嗰啲囉我都識人搵人換收平人工費

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

買國產,外國芯既龍頭。一般壞只要換個芯就得,好多歐洲品牌已經係國內設廠。

wcpcelia    發表於 19-11-4 11:45
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

珍珠宮

andyman 發表於 19-11-3 18:24

請問有什麼介紹?

翡翠宮

v.sweet 發表於 19-11-3 19:08
請問有什麼介紹?

洗面盆的是 FIORE。

首頁

尾頁

跳至