想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係IVF day 5 胎,昨天放胎後10日, HCG 68. 醫生話有D低,但我內膜好薄,好難先中,係咪冇行(emoji)

大宅

68係有啲低,但好多係第14日先驗,你幾時會再驗?因hcg每2日會升1.66倍,希望到時個數字起馬過100就安心啲。仲有希望的

大宅

自然bingo 第14日dd, hcg 76, 我都覺得低
但幾次翻倍都不止1.66, 今日 5w5 18xxx. 翻倍好就不用擔心

大宅

但幾次翻倍都不止1.66, 今日 5w5 18xxx. 翻倍好就不用擔心

別墅

nss711 發表於 19-11-3 21:57
但幾次翻倍都不止1.66, 今日 5w5 18xxx. 翻倍好就不用擔心 ...

謝謝(emoji)(emoji) 想問下你有冇懷孕反應?我暫時都冇乜,第一次有時,個胸係好谷的。星期三再見醫生,到時睇下有冇轉機(emoji)

大宅

回覆 luula 的帖子

無咩孕反, 除左胃氣比較多, 訓得少左...行得走得食得
剛BINGO個胸比較脹痛, 最近好似好D...只係得按壓痛

別墅

nss711 發表於 19-11-4 15:56
回覆 luula 的帖子

無咩孕反, 除左胃氣比較多, 訓得少左...行得走得食得

謝謝(emoji)(emoji)我四日后Check 去到2XX, 再過5日2xxx, 醫生都好滿意,下星期返去照閃閃。希望大家都順順利利!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至