想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

CometoMum 發表於 19-11-9 08:17
瑋都好好,請問你有無免疫嘅問題?有無做PGS?

我無免疫問題,無做PGS . 一次成功。

大宅

CometoMum 發表於 19-11-9 08:15
請問你最終第幾次植入成功懷孕?我第二次植入之前吊佐IVIG,植入之後又繼續IVIG,一直到植入後第13日,HCG ...

我好明白你嘅心情,因為我同你差唔多,我係ana 高,所以有些醫療地方不相信ivig 可以幫助到懷孕而免疫有問題的人,我最後吊完BB都係走左!休息完畢就轉咗去日本做!

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 charlenebb 的帖子

請問你轉左去日本做嘅IVF, 同台灣有咩唔同而成功吖?

民房

回覆 Manmanman12345 的帖子

我2粒day 5 驗左PGS先雪,擺左入去有著床,然後隔左幾日抽血再驗已經冇再分裂,愛群竟然覆我可能本身卵有問題所以解凍完只能著床不能長大!PGS係佢報告pass先用,然後話卵有問題,我崩潰左成個星期

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Kidulttina 發表於 19-11-10 23:10
回覆 Manmanman12345 的帖子

我2粒day 5 驗左PGS先雪,擺左入去有著床,然後隔左幾日抽血再驗已經冇再分裂 ...

我之前放兩粒pass左PGS 既day 5, 直情無着床,不過我個grade 吾好,得3CC,你嗰兩粒係乜嘢grade呢?第一次驗HCG 幾多呢?

唔成功好多原因,醫生會搵個原因解釋俾你聽,個胚解凍完恢復得唔好都係原因之一既,希望你下次再努力,一定會成功的!

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我都曾經去過愛群
只可以話搵岩生殖中心真係好重要
加油吧

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊