潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人超級新手~考慮入手第一個CC~Budget唔多~所以會買二手~
係Brandoff 見到一個CC幾靚~價錢7千樓下~個袋夠大好似都幾實用咁~
請問大家各得OK 嗎?

https://tokyohk.brandoff.com.hk/hk/item/index.php?product_id=460098&CHANEL+%E7%89%9B%E7%9A%AE%E7%9A%AE%E9%9D%A9%E8%82%A9%E8%83%8C%E8%A2%8B%E5%95%A1%E8%89%B2++&category_id=30&item=&brand=30&rank=&key_sh=&min_price=&max_price=|^|https://tokyohk.brandoff.com.hk/hk/item/index.php?product_id=460098&CHANEL+%E7%89%9B%E7%9A%AE%E7%9A%AE%E9%9D%A9%E8%82%A9%E8%83%8C%E8%A2%8B%E5%95%A1%E8%89%B2++&category_id=30&item=&brand=30&rank=&key_sh=&min_price=&max_price=

更新
最後買了這一個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

pymame    發表於 19-11-15 11:34

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

隻色麻麻

男爵府

2019新春慶豚圓

顏色好唔吸引

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019勳章

flora625 發表於 19-11-5 16:49
本人超級新手~考慮入手第一個CC~Budget唔多~所以會買二手~
係Brandoff 見到一個CC幾靚~價錢7千樓下~個袋夠 ...

建議你儲多啲彈藥先買
呢個款同色都麻麻
或者可以考慮CC vintage
大約萬頭左右

ada0707    發表於 19-11-6 09:12

複式洋房

Thx all~唯有再留意留意~

大宅

回覆樓主:

儲夠錢買個cf啦!長青款

伯爵府

flora625 發表於 19-11-5 16:49
係Brandoff 見到一個CC幾靚~價錢7千樓下~個袋夠 ...

唔好買呢d seasonal item
第一件一定要買classic款
如果budget 有限 可以考慮下woc mini 呢d

wcpcelia    發表於 19-11-6 18:43

大宅

whitebyKiKi 發表於 19-11-5 17:14
建議你儲多啲彈藥先買
呢個款同色都麻麻
或者可以考慮CC vintage

可以係邊到買到CC vintage?

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果你呢隻黃色都覺得okay 咁不如好似其他JM講買個WOC 或mjnj 先如果你唔係指定要黑色都唔難買

複式洋房

多謝大家的意見~~~~

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

顏色唔吸引

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去專門店買吧!!

複式洋房

一般

複式洋房

最後買了一個桃紅色細SIZE的~

wcpcelia    發表於 19-11-18 14:44

大宅

flora625 發表於 19-11-15 09:27
最後買了一個桃紅色細SIZE的~

好令

flora625    發表於 19-11-15 10:06

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜樓主買左個粉紅色WOC

flora625    發表於 19-11-15 12:27

別墅

how much ?

複式洋房

回覆 nana0212 的帖子

這個是二手的, 在Brandxxx買, 差不多9千~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊