親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

IloveJJ 發表於 19-12-5 23:17
我無呀!不過你怕咪著埋囉!總之帶個大袋入場,到時唔著就擺响袋度,場內有啲凳,我將個旅行袋放响凳度。
...

場內應該有locker儲物?

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

NamB 發表於 19-12-6 10:40
場內應該有locker儲物?

有,不過响更衣室,咁我覺得呢啲唔係貴重野(衣物水壼),我就唔會專登走返更衣室攞啦!放响場內,玩玩下可以去飲兩啖水,方便啲。

子爵府

IloveJJ 發表於 19-12-6 11:46
有,不過响更衣室,咁我覺得呢啲唔係貴重野(衣物水壼),我就唔會專登走返更衣室攞啦!放响場內,玩玩下 ...

Thanks。請問locker係咪入錢嗰種? 如是,是否每開一次都計錢?

珍珠宮

NamB 發表於 19-12-6 11:52
Thanks。請問locker係咪入錢嗰種? 如是,是否每開一次都計錢?

不用入錢,有條手帶俾你隨時開關,好似superpark咁

子爵府

IloveJJ 發表於 19-12-6 12:10
不用入錢,有條手帶俾你隨時開關,好似superpark咁

thanks

大宅

DJpoodle 發表於 19-12-5 12:07
我就所有野分開哂買 聯票就官網買$190人仔(娛雪+樂園),車票就永東,去程花都落,回程出返廣州 ...

可否pm 我聯票網址?thx 。

大宅

chengkwaiyung 發表於 19-12-7 17:59
可否pm 我聯票網址?thx 。

http://wap.sunacctg.com/ticket/chooseTicket

大宅

2020勳章

cattz288 發表於 19-12-5 10:42
係囉!環島車飛都220, 加幾蚊去兩個園! 真係無敵

想請問買呢隻票時要揀去程日期,咁回程日期點樣揀?

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

櫻花公主 發表於 19-12-7 20:25
想請問買呢隻票時要揀去程日期,咁回程日期點樣揀?

揀來回程就會show來回日期

大宅

2020勳章

cattz288 發表於 19-12-7 20:37
揀來回程就會show來回日期

其實邊個位可以揀回程日期?我只能選27號,之後都冇位可以選回程,唔識揀謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

櫻花公主 發表於 19-12-8 12:27
其實邊個位可以揀回程日期?我只能選27號,之後都冇位可以選回程,唔識揀謝謝

...

係喎!咁你打去客服問下!

大宅

2020勳章

cattz288 發表於 19-12-8 12:55

Thx thx

大宅

cattz288 發表於 19-12-5 11:52
我都覺得係咁! 所以睇下佢地玩成點先, 再搵教練都可以! 農曆假又會去韓國滑呀, 所以要練下
...
如果到時先搵, 係咪只有官方教練
我又想搵定, 但香港教練好貴呀

琥珀宮

fatfat-hippo 發表於 19-12-8 15:06
如果到時先搵, 係咪只有官方教練
我又想搵定, 但香港教練好貴呀
...

喺入雪場口有counter!
係香港果d好貴

大宅

cattz288 發表於 19-12-8 15:13
喺入雪場口有counter!
係香港果d好貴
係咪即係雪場自己啲教練普通話教學

琥珀宮

fatfat-hippo 發表於 19-12-8 15:50

聽講係!

fatfat-hippo    發表於 19-12-9 11:38

男爵府

fatfat-hippo 發表於 19-12-8 15:50

一般係,我上次去現場教練都係普通話人

fatfat-hippo    發表於 19-12-9 11:38

男爵府

回覆樓主:

我聖誕都再上去玩,諗住淘滑雪手套,上次玩爛左,但頭先發現手套都係淘寶禁運list....

有冇人淘到

大宅

2020勳章

cattz288 發表於 19-12-8 12:55

個客服好好,我落左訂單未比錢,個客服就打比我,兩手下就搞掂了。請問雪世界邊度訂票好?

琥珀宮

3btsoi 發表於 19-12-8 19:07
我聖誕都再上去玩,諗住淘滑雪手套,上次玩爛左,但頭先發現手套都係淘寶禁運list....

有冇人 ...

試下双12果日買! 我双11都成功買左

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊