自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BBJOJO 發表於 19-11-5 22:40
我……

仲自薦比TVB 播出街添, 好恐怖
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

水晶宮

回覆樓主:

我覺得佢地幾好丫

子爵府

回覆樓主:

睇左,唔覺核突,反而欣賞 Stephen好勇敢

珍珠宮

詠豬媽 發表於 19-11-5 23:40
我冇認真睇晒,但噚晚嗰集聽到佢係小三囉!原本人家已擁有一個有老婆仔女嘅家庭,就係因為你介入 ...

我無睇~

寶石宮

2024年龍年勳章

詠豬媽 發表於 19-11-5 23:40
我冇認真睇晒,但噚晚嗰集聽到佢係小三囉!原本人家已擁有一個有老婆仔女嘅家庭,就係因為你介入 ...

係!佢有三个女添
咁佢一直知道自己鐘意男人,仲同老婆生三个……
女人輸比个男人……
幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

mcs74 發表於 19-11-6 03:09
下我無睇~

係!前日果集
幸福可以好簡單

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

尊重其他人取向

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

冇睇。
但睇段新聞覺得佢好衰。
話唔中意女人仲要結婚同人生幾件。你就話搵幸福,但你前妻既一生幸福都比你破壞晒。
另外果個做人小三咁多年。同性戀咪同性戀,而家D男同一街都係,去搵過個唔得既,係要破壞人家庭。一係就有D骨氣,等人離左婚先同人開始。
佢兩個影衰晒D同性戀者就真。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

基係天生架!鬼佬結婚係比父母交代咋!現在才真正幸福

公爵府

seaman1982 發表於 19-11-6 09:28
冇睇。
但睇段新聞覺得佢好衰。
話唔中意女人仲要結婚同人生幾件。你就話搵幸福,但你前妻既一生幸福都比你 ...

原來個男人係小三破壞人哋家庭!點解有人會贊個小三勇敢架?女小三就衰人,男小三就勇敢就係真愛?我接受唔到呢啲雙重標準!既然佢知自己同性戀,做乜要有老婆有仔女呢?害死人!
我對同性戀唔反感,但電視機呢對就不知所謂!有乜好播!?

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章

我覺得佢兩個愛得好自然喎,雖然Stephen有講話有當地人唔接受,但我認為外國點都容易接受,同埋又合法結婚更加冇問題。

珍珠宮

seaman1982 發表於 19-11-6 09:28
冇睇。
但睇段新聞覺得佢好衰。
話唔中意女人仲要結婚同人生幾件。你就話搵幸福,但你前妻既一生幸福都比你 ...

真係賤小三賤小三不分男女,不分性取向。

子爵府

大大方方幾好

子爵府

回覆 chowqv 的帖子

認同. 佢地2個都話始終都有唔同眼光睇佢地, 咁就唔好要小朋友都承受呢樣野! 佢地2個自己開心生活落去就好了.

佢地呢對, 似早排有套'翠絲' 套戲..... 好寫實

水晶宮

回覆樓主:

無意見,個人取向,只要唔好影響到他人就好,例如收養小朋友

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

性取向好個人,佢哋相愛,一齊好理所當然,睇佢哋咁幸福,我會祝福佢哋,但個鬼佬之前有段婚姻仲要有3個仔女我覺得佢好衰,好自私,影響佢老婆仔女一世

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

BBJOJO 發表於 19-11-5 22:40
我……
唯一一對無睇...
我唔反對同性戀, 但呢對真心唔覺有咩值得擺上節目播~
再睇埋其他JM話個男已結婚仲有仔女, 即刻超反感~
我睇"翠絲"覺得惠英紅好慘...何況呢對係現實?!

首頁

尾頁

跳至