自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

想買保温飯壼,象印/tiger,邊度買平?謝謝

大宅

2019勳章

coldmilktea 發表於 19-11-6 08:16

星期六個aeon買,用快付通aeon信用卡結帳,夠500元(可加其他貨品,只要掃描到貨品條碼)有額外2個50元回贈,上幾日仲可加埋原本已有的額外95折或9折同用

瑪瑙宮

而家sogo 減價,遲d一田又減可以留意下。

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sogo/一田睇下

大宅

2019勳章

我想買象印750ml既保溫壺, 唔知邊度平?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 畀面勳章

coldmilktea 發表於 19-11-6 08:16

上個月係Apita 買左呢個tiger款,$328, 參考參考,或者可上Amazon Japan 買,都平

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

Tiger算幾多人介紹

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

我9月時去amazon jp買,平好多!仔買左象印同女買thermos

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-11-6 16:00

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

BHT 發表於 19-11-6 10:33
上個月係Apita 買左呢個tiger款,$328, 參考參考,或者可上Amazon Japan 買,都平

...

好唔好用?我都想買呢款,$328真係好抵,見hktv賣緊$398

男爵府

yvonne818 發表於 19-11-6 12:47
好唔好用?我都想買呢款,$328真係好抵,見hktv賣緊$398

我女F.1 ,工人中午煮好就送飯,因為唔係一早煮定,可保溫幾多小時力就測試唔到。
呢隻有3層,唔大食應該夠用

琥珀宮

淘宝, 買保溫長溫的長時間。12-24小時。6小時食時, 有8成熱。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

臭Patpat小B 發表於 19-11-6 11:36
Tiger算幾多人介紹

我仔都用緊,早上7點入壼,中午12:30食飯,阿仔話系熱,有時仲會有煙出
P.S. 我仔食飯系要食好熱的。

子爵府

katie0921 發表於 19-11-6 13:34
我仔都用緊,早上7點入壼,中午12:30食飯,阿仔話系熱,有時仲會有煙出
P.S. 我仔食飯系要食好熱的 ...

邊隻款?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

coldmilktea 發表於 19-11-6 14:16
邊隻款?

1.7升,3層,只有一款。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

BHT 發表於 19-11-6 13:22
我女F.1 ,工人中午煮好就送飯,因為唔係一早煮定,可保溫幾多小時力就測試唔到。
呢隻有3層,唔大食應該 ...

thanks

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

呢款夠晒熱,我7點入,中午重係好熱

男爵府

醒目開學勳章

罐頭湯 發表於 19-11-6 10:26
我想買象印750ml既保溫壺, 唔知邊度平?

上星期千色店專櫃買左$299

男爵府

呢款還要係 made in Japan, 妳去睇下實物先,我女話好用

翡翠宮

wahhwahh 發表於 19-11-6 15:05
呢款夠晒熱,我7點入,中午重係好熱

謝謝推介

翡翠宮

BHT 發表於 19-11-6 15:43
呢款還要係 made in Japan, 妳去睇下實物先,我女話好用

我就係睇中佢made in japan, Apita係咪都仲賣緊$328?如果係星期六,日放假去買先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊