6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

BB而家7個月,因為我全職湊,又無其他人係度,有時帶佢行下街行下公園,但係佢又悶我又悶,想諗下有咩新意思,你地平時係點㗎呢?

複式洋房

dolldollk 發表於 19-11-6 09:58
BB而家7個月,因為我全職湊,又無其他人係度,有時帶佢行下街行下公園,但係佢又悶我又悶,想諗下有咩新意 ...

我都係全職媽媽,仔仔8個半月,日日都係行下附近商場,超市同埋公園咋,不過佢都已經好開心,我唔敢自己搭車出去,多野拎又怕佢扭計

別墅

dv-1023 發表於 19-11-6 11:31
我都係全職媽媽,仔仔8個半月,日日都係行下附近商場,超市同埋公園咋,不過佢都已經好開心,我唔敢自己搭 ...

我都係 完全唔敢單拖去遠既地方

男爵府

2019新春慶豚圓

dolldollk 發表於 19-11-6 09:58
BB而家7個月,因為我全職湊,又無其他人係度,有時帶佢行下街行下公園,但係佢又悶我又悶,想諗下有咩新意 ...

BB係1歲都小落街,通常都係孭住佢落街買餸推bb行下商場,到1歲後就經常去公園玩,未識行都可以比佢爬下,摸下樹葉咁

大宅

2019新春慶豚圓

可以同佢去室內playhouse

男爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
果時我同bb日日去商場行街
日日去出去3個零鐘,有一餐奶係街飲
眼訓就推佢訓
到之後學行就去室內遊戲室
識行就開始去公園,日日同佢去不同公園

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

最後我帶佢去多咗公園,有搵鄰居玩下同埋去咗主題樂園,等得閒帶佢去playhouse玩下~多謝各位~~

大宅

發表於 前天 11:52 |顯示全部帖子
呢D 天氣, 去下公園都好丫, 又唔太凍, 又唔太熱, 可以晒下太陽

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊