想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

Hi 大家好 本人今日岩岩開針 想問下要食咩或者做咩會對卵泡更加有幫助呀?同埋跑下步係咪好的呀?麻煩有經驗人士分享一下,謝謝各位!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

KateNg113 發表於 19-11-6 18:42
Hi 大家好 本人今日岩岩開針 想問下要食咩或者做咩會對卵泡更加有幫助呀?同埋跑下步係咪好的呀?麻煩有經 ...

谷卵唔好跑,急行好了

洋房

yhyeung 發表於 19-11-6 19:08
谷卵唔好跑,急行好了

好既 謝謝你解答呀(emoji)

大宅

KateNg113 發表於 19-11-6 18:42
Hi 大家好 本人今日岩岩開針 想問下要食咩或者做咩會對卵泡更加有幫助呀?同埋跑下步係咪好的呀?麻煩有經 ...

吃多d 蛋白質

洋房

yhyeung 發表於 19-11-6 19:44
吃多d 蛋白質

好的

大宅

一日兩包滴雞精,一日兩隻蛋

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
xanexane 發表於 19-11-6 22:51
一日兩包滴雞精,一日兩隻蛋

好好(emoji)(emoji)

複式洋房

飲滴雞精

洋房

some1234 發表於 19-11-7 01:13
飲滴雞精

請問係咪打針期間飲得嗎?有無邊隻牌子呀?

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
想請問ivf打針可否番去搵姑娘打?

下星期bk左仁安初診, 好緊張

男爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
dreams108 發表於 19-11-8 16:37

可以搵姑娘打、每次好似收費200,建議自己打 其實習慣左都唔痛既、過程好簡單、(當然睇下本身怕唔怕痛)

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
dreams108 發表於 19-11-8 16:37

其實我初頭打時都驚 我叫c6幫我打 其實打打下都無咩特別痛架 心理認住痛姐

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 KateNg113 的帖子

唔該晒你呀,到時要頂硬上

複式洋房

回覆 joycewai 的帖子

唔該晒你呀!我平時抽血已經好驚😅

男爵府

dreams108 發表於 19-11-10 12:23
回覆 joycewai 的帖子

唔該晒你呀!我平時抽血已經好驚😅

叫先生幫手唧D肥膏出黎、打入肥膏度一D都冇反應架,不過到後期日日打個三針、就感覺到冇早期甘易打、、打完哂所有針其實睇返自己個肚,乜野痕跡都冇

洋房

dreams108 發表於 19-11-10 12:18
回覆 KateNg113 的帖子

唔該晒你呀,到時要頂硬上

加油呀 可能第一次緊張小小 但慢慢就覺得習慣了只是小小痛 放鬆就好

複式洋房

joycewai 發表於 19-11-10 12:28
叫先生幫手唧D肥膏出黎、打入肥膏度一D都冇反應架,不過到後期日日打個三針、就感覺到冇早期甘易打、、打 ...
我有好多肥膏,希望有幫助啦😂
點解後期要日日打3針嘅?
咁真係好難去醫院搵姑娘打

男爵府

dreams108 發表於 19-11-10 17:38
我有好多肥膏,希望有幫助啦😂
點解後期要日日打3針嘅?
咁真係好難去醫院搵姑娘打

可能初期d卵唔夠多、打三針應該係會再想再多D或大D,跟住第二日再打破卵針抽卵。自己打忍一陣就冇事。

複式洋房

KateNg113 發表於 19-11-10 12:30
加油呀 可能第一次緊張小小 但慢慢就覺得習慣了只是小小痛 放鬆就好
多謝你呀,有時係自己形住會好痛,心理壓力

複式洋房

joycewai 發表於 19-11-10 17:41
可能初期d卵唔夠多、打三針應該係會再想再多D或大D,跟住第二日再打破卵針抽卵。自己打忍一陣就冇事。
...
唔該晒你呀
行ivf呢條路真係要豁出去

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊