潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-25 17:43
回覆 GCTK 的帖子

係就係咁講!因為我覺得心口針可以單帶又可以幾個拼埋一齊帶多啲變化。頸鏈就只可以一種 ...

jm你個profile都brooch好靚,有冇close up相?~

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 GCTK 的帖子

Thank you! 傳送門

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22602233

大宅

回覆 GCTK 的帖子

Thank you so much! 等我得閒影下我啲brooch 收藏同大家分享下!

大宅

回覆 michelle_chan 的帖子

可唔可以分享下靚cutting 的白tee brand?

大宅

你鍾意necklace配白 tee嘅話,今季我買嗰個發夾嘅頸鏈款都應該幾啱你!

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-25 20:29

你鍾意necklace配白 tee嘅話,今季我買嗰個發夾嘅頸鏈款都應該幾啱你!:wahaha ...

我試過呀 係咪choker?
我有d肥 因為太短勒着我條頸

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-25 20:24
回覆 GCTK 的帖子

Thank you so much! 等我得閒影下我啲brooch 收藏同大家分享下! ...

好呀~~~

大宅

ccmaniac 發表於 19-11-25 20:27

可唔可以分享下靚cutting 的白tee brand?

我咩牌子都買下 因為有時causal 有時返工著
Theory最安全穩陣 其餘 Tibi/Joseph都有
另外zucca, see by Chloe, Vivianne Westwood 都買過 各有各好

大宅

GCTK 發表於 19-11-25 20:08
好閃喎,幾多錢?

要搵返張單.....

大宅

我覺得靚cutting同texture 的 白T好難搵!thanks! 我了解下先!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊