時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

聽講個女仔係深圳人,依家內地年輕人質素都好高,對比返香港年輕人淨係知將粗口,真係覺得好悲哀。
我依家都同意伍大小姐的睇法,兩代年輕人都救唔返,唯有放棄。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Jessietangtang 發表於 19-11-6 21:15
https://m.weibo.cn/status/4435734582483038?wm=3333_2001&sourcetype=weixin&featurecode=newtitle&from= ...

黃人一貫作風,理虧吾夠講就叫口號、唱歌,9588…………,話十幾個暴徒打警察都吾應該開槍?調轉頭你斑廢物比十幾人打都吾好還拖啦!講出黎都比人笑啦,正白痴!

男爵府

曱甴真係好醜,吾夠人講就洗環手

別墅

Jessietangtang 發表於 19-11-6 21:15
https://m.weibo.cn/status/4435734582483038?wm=3333_2001&sourcetype=weixin&featurecode=newtitle&from= ...

少年強則國強,少年智則國智,祖國發展一日千里亦因為如此。

男爵府

推~美女

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

香港嗰班留學生簡直嘥米飯,香港人既要特權,自由獨立,又要分裂國家

既然毀了兩代人,2047後,中國應該要香港取消雙重國籍,佢哋可以專心做歪果仁,求仁得仁
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

個女仔好靚喎,有氣質又靚唔似大陸人!反而佢對面果班自稱香港人既女仔,個個又肥又土咁,唔講以為叫口號果班係大陸人添!

伯爵府

子爵府

Protea 發表於 19-11-6 21:26
問人Why don’t you go back to China?

此句最黑人憎呀!

你可以身在德國, 點解人地唔得呀???!!!

好肉酸.

男爵府

回覆樓主:

冇理據反駁就叫口號,真有趣

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

靚女 ~ 推

伯爵府

好媽媽勳章

唉,d人好似撞邪咁

別墅

ChingYee123 發表於 19-11-6 22:16
個女仔好靚喎,有氣質又靚唔似大陸人!反而佢對面果班自稱香港人既女仔,個個又肥又土咁,唔講以為叫口號果 ...

你對大陸人不太了解啊

男爵府

回覆樓主:

正如我既想法, 做乜破壞mtr, 銀行, 店舖, 不接受異見, 打人, 唔比人返工, 暴徒有飯食有錢用, 很多人手停口停, 每月得萬幾收入

受過高等敎育暴徒, 你哋應該明白, 用暴力是得唔到你想既野, 只會失去你現在將來有既野, 也會有人因你哋所作所為而死

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

班死黑衣可以係德國周圍大呼小叫愛香港,人地就唔可以係德國發表愛中國言論?咩顛喪道理呀死黑衣?

男爵府

2naughtyboysma 發表於 19-11-6 21:49
啲曱甴真係醜遍全世界!
講嘢無理據,唔識互相尊重,一唔夠人講就大大聲吵,唱歌, 講來講去都係一堆歪理! ...
同意。
仲有,首改編歌,由班曱甴口中唱出嚟,真係勁難聽,都唔知佢哋唱乜。
身邊黃C朋友同我講。。正。
我會話。。。垃圾。
但佢哋又唔敢ge gut我。

禁止訪問

公爵府

真正靚人靚心,天使死開一邊

男爵府

靚女真勁, 口齒伶俐, 對答有理有據, 好有智慧呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

叫班警察拉晒佢地已經ok啦
果班人個腦塞住,諗唔到野,撞邪咁就要搞到去德國,用危害國家安全拉晒佢地就岩

btw果班人全部都好丑樣,尤其企最前果2個 一個光頭大叔
一個用手機影人既大叔,我成日覺得佢係度集郵中

首頁
12345...6

尾頁

跳至